Duyuru

Collapse
No announcement yet.

hayabusa supra

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: hayabusa supra

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
    yok estafirullah esprili bi yaklaşım yaptım, yoksa 1400 bg supra deli bir makinedir, zaten yanlış anlaşılmasın diye gülen surat koydum, zaten ghost rider denilen adam Tr'de değil, gelmez de
    hehe ama 1400hp lik msupra az geldiyse 1600hp lik biturbo supra ist te yatıyo s plaka
    ~~MuGi~~

Yorum

s plaka blink servisçilik mi yapıyor yoksa

Yorum

Servis plakaları J idi İST da....

Yorum

bizim izmirde s o yüzden onla ilgili kötü bir espri yaptım abi

Yorum

Anladım Ömer kardeşim...

Supra olsunda S J H G farketmez dimi?
            Ben ilk Fast and Furuios ta tanıdım SUpra yı ...
            Motoru herşey demek herhalde...Çok fazla bilgim yok... Mazur gör...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eeyore
              o hayabusa boş değildir tamam da ghost rider'ın hayabusa kadar var mı acaba adamın hayabusası 499 bg bence bu makineyi 2000 bg'lik araçlar ancak geçerler, adam 300'le giden adamın yanından ön kaldırarak geçiyor hayabusa olacaksa bu olsun ayrıca 1400 bg araç sadece 1., 2. ve 3. vites sardırması bence yeterli değil tabi bu viteslerde yaptığı hızları bilmiyorum, ama daha çok sardırması lazım... çünkü 1700 bg bir viper vardı adam 300 bin euroya satıyordu, adam 240'da aracın sardırdığından bahsediyordu ve lastikleri slick'di...
              arkadaşım hemen sana verim ismail abinin telefonunu buyursunlar rolling yapsınlar ismail abi arıyo zaten yürücek motor. bahsettiğim körfez pistinin eski hali daha o zamanlar msupra yeni yeni piyasaya düşmüştü. ama dediğim gibi buyrun gidelim şaşmaza stok garaga a konuşalım ismail abiyle. bu makina 1400hp he yetmez derseniz istanbulda maslakta biturbo yatan supra war 1600hp onu verelim istte araba çok
              şaka gibi mi geliyor, gelmesin ama bu güçleri kontrol okadar kolay değil bu forumda çok az insan kullanabilir bu araçları videolardan bakın araç full gazda kasayı sağa sola atıyor hakim olmak çok basit değil

1250hp: http://www.youtube.com/watch?v=ljBri...eature=related

1700hp: http://www.youtube.com/watch?v=9IOpu...eature=related

1900hp: http://www.youtube.com/watch?v=yBEeo...eature=related

motor sabitlenmişken bu kadar geriliyorki bunu yüksek hızda aracınızda düşünün
              Смотрите любимые видео, слушайте любимые песни, загружайте собственные ролики и делитесь ими с друзьями, близкими и целым миром.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: skydroll
                Anladım Ömer kardeşim...

Supra olsunda S J H G farketmez dimi?
                Ben ilk Fast and Furuios ta tanıdım SUpra yı ...
                Motoru herşey demek herhalde...Çok fazla bilgim yok... Mazur gör...
                eski motorlarda gerekli mukavemeti kaldıracak incelikle yapılmıyordu mekanik parçalar daha sağlam oluyordu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                  Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                  O zaman eşimle beraber çıkacaksınız yola dahada bişey demiyorum ben basayım o devam devam diye bağırır öyle piskopattır eşimde sever hızı tanıştırayım sizide
                  işallah byük zevkle
                  eşim bizim her buluşmamıza katılır Müge kardeşim Ankaranın en müdavim üyesidir bayan gurubunda mutlaka bekliyoruz seni buluşmalara
                  Tamam mutlaka gelicem

Bekliyoruz

Yorum

toyota suprayı ilk autoshow dergisinde görmüştüm, çok etkileyici gelmişti bana özellikle arkada bulunan devasa spoileri, 3 litre hacmindeki 320 bglik turbolu motoru ile gerçekten çok etkileyici bir araç, bundan seneler önce dubaide 1000+ bg li supralar zaten dolaşıyordu... araç japonların yaptığı en iyi araçlardan birisi, arkadan itiş, fakat etkileyici bir sesi yok stok halinin, tek eksozlu çünkü, fakat modifiye sonrası 3000 motorun esprisi başlıyor nfs underground da pek tercih etmezdim, bana araç ağır gelirdi, ilk undergroundda favorim rx-7'di, underground 2da de favorim olamadı, çünkü oyunda pek bir ağır kalıyordu araç, gerçeğini hiç sürme fırsatı bulamadım ama, oyun çok büyük ölçüde gerçekleri yansıtıyordu zaten... ikinci oyunda favorim skyline gt-r34(!)'dü, ve araç gerçek hayatta olduğu gibi oyunda da mükemmel sürüş dinamiklerine sahipti, 2.6 v6 280 bg'lik turbo motoru, supranın 320 bg'lik motorundan çok daha fazla canlı ve supraya harcadığınız paradan daha az bir parayla 1000+ bg'lere ulaşıyor... ama maalesef Türkiye'de belki bir belki iki tane ancak vardır ama supranın daha fazla olduğunu biliyorum... benim tercihim bir japon olacaksa gt-r35 de değil gt-r34 olması lazım kesinlikle, inşallah zengin olursam, kesinlikle ilk sahip olmak istediğim araç skyline gt-r34!!!

Yorum

skyline çok yok suprada taş çatlasın 10tane yoktur.

zaten ismail abi (bu videodaki aracı kullanan) çok uzun boylu değildir netekim istanbuldaki siyah supranın sahibide gayet minik olup sdc gövdesini ağırlıkla çalıştırmış ve genişlemiş biri ki istteki supranın söför koltuğuna bitek ben sığabiliyorum

~~MuGi~~

Yorum

benim de boyum çok uzun değil bende rahat ederim fakat benim gövdem biraz geniş koltuğa bu sebeple sığamam o zaman supra almıcam bu demek oluyor ki

Yorum

orj diildi koltuk galiba bitek ben sığabiliyodum

hoş 2002 supra kullandım geçen kış ankarada ama yok kalsın ben daa rahat arabalar kullanim ya suıpra bana gelmez
                          ~~MuGi~~

Yorum

toyota suprayı ilk autoshow dergisinde görmüştüm, çok etkileyici gelmişti bana özellikle arkada bulunan devasa spoileri, 3 litre hacmindeki 320 bglik turbolu motoru ile gerçekten çok etkileyici bir araç, bundan seneler önce dubaide 1000+ bg li supralar zaten dolaşıyordu... araç japonların yaptığı en iyi araçlardan birisi, arkadan itiş, fakat etkileyici bir sesi yok stok halinin, tek eksozlu çünkü, fakat modifiye sonrası 3000 motorun esprisi başlıyor nfs underground da pek tercih etmezdim, bana araç ağır gelirdi, ilk undergroundda favorim rx-7'di, underground 2da de favorim olamadı, çünkü oyunda pek bir ağır kalıyordu araç, gerçeğini hiç sürme fırsatı bulamadım ama, oyun çok büyük ölçüde gerçekleri yansıtıyordu zaten... ikinci oyunda favorim skyline gt-r34(!)'dü, ve araç gerçek hayatta olduğu gibi oyunda da mükemmel sürüş dinamiklerine sahipti, 2.6 v6 280 bg'lik turbo motoru, supranın 320 bg'lik motorundan çok daha fazla canlı ve supraya harcadığınız paradan daha az bir parayla 1000+ bg'lere ulaşıyor... ama maalesef Türkiye'de belki bir belki iki tane ancak vardır ama supranın daha fazla olduğunu biliyorum... benim tercihim bir japon olacaksa gt-r35 de değil gt-r34 olması lazım kesinlikle, inşallah zengin olursam, kesinlikle ilk sahip olmak istediğim araç skyline gt-r34!!!
                            yeni gtr spec r derim her türlü

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onat89
                              yeni gtr spec r derim her türlü

valla bulursak neden olmasın vardır istte ama piyasada hiç görmedm hoş artık bu tarz ultra super cars lar gizli saklı yapılır oldu
                              ~~MuGi~~

Yorum

34 gtr 35 plakalı araç var, 700 bg'ye çıkarmışlar araç şanzıman arızası vermiş, tekrar eski güce çekmişler, 34 gtr 02 var fakat onlar 485 bg olanlar, yeni 2012'ler 510 bg ve launch kontrolle 2.9 sn'de yüze çıkıyor!!! bugatti veyron 2.5 sn hatırlatmakta yarar var gt-r35 tamam da araç tamamen teknoloji harikası ya ben sevmem öyle araç ya, öyle çekiş kontrol sistemleri var ki, bir annenin küçük çocuğuyla ilgilendiğinden daha çok arabayla ilgileniyor çekiş kontrol sistemleri hiç sevmedim, bana gelmez, ama gt-r34 öyle değil senin kontrolünde araç ve bir ismi var, gt-r34, 35'i gölgede bırakır her türlü, gt-r ruhundan da sıyrılmış zaten araç, hiç alakası yok, avrupalılar gibi olmuş

Yorum

İşleniyor...
                                X