ewet arkadaslar bır vıdeo ızledım felaket hızlanma var sanırım yapan kısıde ızmırlı galıba araba super gıdıyor mu gıdemıyormu bılemıyorum patıden
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
turbolu cıvıc 80 - 260 km hız türkiyenin en hızlı cıvıclerındenmiş :)
Collapse
X
-
Ynt: turbolu cıvıc 80 - 260 km hız türkiyenin en hızlı cıvıclerındenmiş
Orjinal yazı sahibi: speed_emreewet arkadaslar bır vıdeo ızledım felaket hızlanma var sanırım yapan kısıde ızmırlı galıba araba super gıdıyor mu gıdemıyormu bılemıyorum patıden
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Volkan, Fatih bey ile birlikte yeni avatar fotoğraflar çok güzel "Filinta" gibi olmuşsunuz.
(Avatar fotoğraf alanının kısıtlı olması nedeniyle sağdan ve soldan sıkıştırma sonucu bayağı kilo vermiş durumdasınız. ihihi Hadi hayırlısı)
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Cemil NişankayaVolkan, Fatih bey ile birlikte yeni avatar fotoğraflar çok güzel "Filinta" gibi olmuşsunuz.
(Avatar fotoğraf alanının kısıtlı olması nedeniyle sağdan ve soldan sıkıştırma sonucu bayağı kilo vermiş durumdasınız. ihihi Hadi hayırlısı)Beyaz tutkudur.
Yorum
Yorum