Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
drift academye ne gerek var, benden biraz daha iyilerdir , önemli olan kendimi geliştirebilmek, drift academiye gitmektense ya burak çukurovanın yanına giderim ya da volkan ışığın yanına giderim, driftin kralı ralliyi öğrenirim inşaat işiyle uğraşıyoruz, pick up var haliyle (anadol ama en iyi yükü o taşıyor ve acımıyorsun ) ben onla drift yapan adamım, kavşağı driftle alan adamım ben yaa drift academiyle de konuştum bu arada zamanında, 900 tl, kendi arabanla gelirsen galiba 600 tl idi, bak yanlış anlaşılmasın söylemek istediklerim, arkadaşların yaptıklarını takdir etmediğimden değil ve aşağıladığımdan değil, böyle bişey yapılması iyi bir durum, ama ordan alacağım sertifika benim hiçbir işime yaramayacak, tamam güzel bir arkadaşlık ortamı oluşur da, ben burdayım onlar istanbulda ne olacak yani? bir de zaten jdm aracım yok, bi rx-8'im olsa ya da s2k, niye drift academiye gideyim, kendimi geliştiririm, bana orda verdikleri nissan 200sx'i bi kere kullancam kendi aracımı sürekli kullancam... amerikan kesinlikle isterim, kesinlikle jdm daha sonra, istemihan abiyle tanışır konuşuruz, fakat benim bu iş için izmirden birilerini bulmam gerek, araçta bi sorun çıktı hoop kalk burdan istanbula gürül gürül v8 ile 1000 tl'ye istanbula git gel o da sakin gidersen, ki v8'in aurasına uygun değil bu gibi araçlara sahip olursan, tabii ki birilerine danışarak işini yaparsın orası öyle de ne jdm aracımı başka bir ustaya elletirim, hele amerikanımın yanına kimseyi yaklaştırmam! şöför koltuğuna da benden başkası asla ve asla oturamaz
ve eklemek istediğim birşey var honda gerçekten o dönemlerde motoru çözmüş ve bitirmiştir. en çok verim alınan japondur bana göre hatta.
türkiyede ilk atmosferikten turboya çevrilen 34 vth 16 plakalı kırmızı ek kasa cvc 60.000$ gibi bir mebla harcanarak 700+hp elde edilmiştir.
ızmırde bır tane vtı sanırım var sedan hatta bızım burda duruyordu araba arabanın plakası 35 car 12 mı neydı yada 16 ydı araba 550 bg ıle 650 bg arasında bar basınclarıyla degısıyormus youtubede vıdeıosu var srk shopa konuk olmustu ızmır yarıs pıstınde cekıldı vıdeosu kım bılır oda kac para harcadı arabaya! bırde harcayan kısıde ogretmen yanı ıngılızce hocası
ve eklemek istediğim birşey var honda gerçekten o dönemlerde motoru çözmüş ve bitirmiştir. en çok verim alınan japondur bana göre hatta.
türkiyede ilk atmosferikten turboya çevrilen 34 vth 16 plakalı kırmızı ek kasa cvc 60.000$ gibi bir mebla harcanarak 700+hp elde edilmiştir.
ızmırde bır tane vtı sanırım var sedan hatta bızım burda duruyordu araba arabanın plakası 35 car 12 mı neydı yada 16 ydı araba 550 bg ıle 650 bg arasında bar basınclarıyla degısıyormus youtubede vıdeıosu var srk shopa konuk olmustu ızmır yarıs pıstınde cekıldı vıdeosu kım bılır oda kac para harcadı arabaya! bırde harcayan kısıde ogretmen yanı ıngılızce hocası
34 vth 16 ya 60.000$ harcayan öğrenciydi tam plakayı öğrenebilirseniz araç hakkında bilgi edinirim sizin için daha ayrıntılı
Orjinal yazı sahibi: 18XET01
Ben siz kızmayın diye hondanın motorlarına bisey diyemedim ama , gerçekten 98-99 bir Civic V-Tec veya V-Ti fena olmazdı...
o dönemdeki araçlar 1.6vtec diye yazar arka tarafta ama vti dır 1.6 olanlar =) yok kızılcak bi olay yok yiğidi öldürüp hakkını yememek lazım..
34 vth 16 ya 60.000$ harcayan öğrenciydi tam plakayı öğrenebilirseniz araç hakkında bilgi edinirim sizin için daha ayrıntılı
Orjinal yazı sahibi: 18XET01
Ben siz kızmayın diye hondanın motorlarına bisey diyemedim ama , gerçekten 98-99 bir Civic V-Tec veya V-Ti fena olmazdı...
o dönemdeki araçlar 1.6vtec diye yazar arka tarafta ama vti dır 1.6 olanlar =) yok kızılcak bi olay yok yiğidi öldürüp hakkını yememek lazım..
valla plakası o dedıgımden bırısıydı yanı youtubede vıdeosu var ama bulamadım! orada acıklamıs motoruyla yapılan ıslemlerı fln mavı mı ne rengı arabanın cok saglam gıdıyor ama
Yorum