Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sanırım stoc insignia top speed

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: sanırım stoc insignia top speed

Neden on çeyrek tutarlar direksiyonu acaba, çok mu sarsıyor ? Bende çıkıyorum 230-240 ama bi sıkıntı yok sol el yetiyor.
    Pilotajla alakalı bi durum sanırsam.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
      Orjinal yazı sahibi: dragon_10
      Orjinal yazı sahibi: dragon_10
      Orjinal yazı sahibi: opelmania
      Emre abi o zaman İstanbul yolları sana gözüktü Ankaradan İstanbula basıcak çok yer var Biz araba 2 haftalıkken Ankaradan dönüyorduk arabada 3 kişi ve 1 bagaj dolusu yük ile düz yolda 254 gördük sonra baba freni geldi
      Bende İstanbul ankara otobanında gördüm o sürati zaten kardeşim bizimde full bagaj ve aracta 2 kişiydik 254-253 net hatırlamıyorum az daha giderim var derken bütün sellektörlerime rağmen sol şeritten çekilmeyen bir öküz yüzünden yavaşlamak zorunda kaldım...

Valla eğer top speed yapılacaksa çeşme otobanını tek gecerim mükemmel bir yol tenha bir günde denk getir bas basabildiğin kadar benim bir kere bu şansım oldu ondada halam ve eniştem vardı araçta basamadım
      son haliyle yol bulursa senin araç 270 rahat görürmü emre ?
      Abi benim makina yüksek hızlarda beklediğimden daha iyi randıman veriyor yani mesela bizim arkadaşın 3.20d önde giderken aramızda fark bırakıp arkadan kapattığımda ona yetişmem fazla uzun sürmüyordu 270 gibi bir rakam biraz fantazi gibi geliyor kulağa ama dediğim gibi uygun yol ve asfalt olduktan sonra çünkü hafif virajlarda gaz kesmeden devam edeceksin o zaman bi ihtimal tabi limitör yoksa kadranda...
      270 rahat görür birde tr görse
      Valla bana zor gibi geliyor abi tr derken ?
      türkiye görsün

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
        InsigniaTEAM

Yorum

http://www.youtube.com/watch?v=0k26O...eature=related

Yorum

İşleniyor...
          X