Duyuru
Collapse
No announcement yet.
sanırım stoc insignia top speed
Collapse
X
-
Ynt: sanırım stoc insignia top speed
Orjinal yazı sahibi: trabzon61Ben stock haliyle 253 yaptim ki benim bildigim daha iyileri de var....
2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben
Yorum
-
valla ben arabamla en son 254 civarı bişey gördüm net hatırlamıyorum yalan olmasın evet 257 yede cıkar 260 a da cıkar belki zorlasan daha üstünede ama bu hıza cıkmak için araba değil bu hızı sürdürebilecek yol bulmak lazım çünkü 250 den sonra o kadar yavaş yavaş hızlanıyor ki daha fazlasını göremeden ya bir viraj geliyor yada sol şeritte tın tın bir araba gidiyor...
Yorum
-
Emre abi o zaman İstanbul yolları sana gözüktü Ankaradan İstanbula basıcak çok yer var Biz araba 2 haftalıkken Ankaradan dönüyorduk arabada 3 kişi ve 1 bagaj dolusu yük ile düz yolda 254 gördük sonra baba freni geldi[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: opelmaniaEmre abi o zaman İstanbul yolları sana gözüktü Ankaradan İstanbula basıcak çok yer var Biz araba 2 haftalıkken Ankaradan dönüyorduk arabada 3 kişi ve 1 bagaj dolusu yük ile düz yolda 254 gördük sonra baba freni geldi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: opelmaniaEmre abi o zaman İstanbul yolları sana gözüktü Ankaradan İstanbula basıcak çok yer var Biz araba 2 haftalıkken Ankaradan dönüyorduk arabada 3 kişi ve 1 bagaj dolusu yük ile düz yolda 254 gördük sonra baba freni geldi
Valla eğer top speed yapılacaksa çeşme otobanını tek gecerim mükemmel bir yol tenha bir günde denk getir bas basabildiğin kadar benim bir kere bu şansım oldu ondada halam ve eniştem vardı araçta basamadım
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffOrjinal yazı sahibi: opelmaniaEmre abi o zaman İstanbul yolları sana gözüktü Ankaradan İstanbula basıcak çok yer var Biz araba 2 haftalıkken Ankaradan dönüyorduk arabada 3 kişi ve 1 bagaj dolusu yük ile düz yolda 254 gördük sonra baba freni geldi
Valla eğer top speed yapılacaksa çeşme otobanını tek gecerim mükemmel bir yol tenha bir günde denk getir bas basabildiğin kadar benim bir kere bu şansım oldu ondada halam ve eniştem vardı araçta basamadım
Yorum
-
abi şu 997 turbonun bastığı nokta var ya tam köprüyü geçtikten sonra işte, çağrının paylaştığı video, orda bir yapıştıracaksın, hafif yokuş desteği ile, senin araba 270'i görür diyorum bak... çeşme Türkiye'nin ilk otobanı yanlış olmasın o yolda cms'nin torunu audi R8 ile 360 yapmış, Taner abi söylüyordu...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dragon_10Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffOrjinal yazı sahibi: opelmaniaEmre abi o zaman İstanbul yolları sana gözüktü Ankaradan İstanbula basıcak çok yer var Biz araba 2 haftalıkken Ankaradan dönüyorduk arabada 3 kişi ve 1 bagaj dolusu yük ile düz yolda 254 gördük sonra baba freni geldi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23abi şu 997 turbonun bastığı nokta var ya tam köprüyü geçtikten sonra işte, çağrının paylaştığı video, orda bir yapıştıracaksın, hafif yokuş desteği ile, senin araba 270'i görür diyorum bak... çeşme Türkiye'nin ilk otobanı yanlış olmasın o yolda cms'nin torunu audi R8 ile 360 yapmış, Taner abi söylüyordu...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffOrjinal yazı sahibi: dragon_10Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffOrjinal yazı sahibi: opelmaniaEmre abi o zaman İstanbul yolları sana gözüktü Ankaradan İstanbula basıcak çok yer var Biz araba 2 haftalıkken Ankaradan dönüyorduk arabada 3 kişi ve 1 bagaj dolusu yük ile düz yolda 254 gördük sonra baba freni geldi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dragon_10Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffOrjinal yazı sahibi: dragon_10Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffOrjinal yazı sahibi: opelmaniaEmre abi o zaman İstanbul yolları sana gözüktü Ankaradan İstanbula basıcak çok yer var Biz araba 2 haftalıkken Ankaradan dönüyorduk arabada 3 kişi ve 1 bagaj dolusu yük ile düz yolda 254 gördük sonra baba freni geldi
Yorum
Yorum