Duyuru

Collapse
No announcement yet.

...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ...

Haber 7 TV, Güncel Siyaset, Medya ve Dünyadan Haber Videoları İzleyin. Bu Noktada Video Var, Haber 7 Videoları, Video İzle

araba daha 1 yıllıkmış, yazık günah be....
    InsigniaTEAM

Ynt: ...

Allah belasını versin ben bunu yapanı o an yakalasam kafasından aşağı benzin döküp yakarım Allaha büyük konuşmayayayım o an gözüm döner hemen yakarım...

Yorum

aynen o adamı yakalasam vallahi Allah yakalatmasın ya çok acaip şeyler yapardım, böyleleri insan diye geziyor ya, Allah bilir ayyaşın tekidir, insanlığa faydası olmayan bir şeref yoksunu!!

Yorum

Gerçekten böyle insanlar çok şeyleri hakediyor.....

Yorum

bunlar vatan hayini vatan
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

birde olayın diğer yüzü var araçlara kasko yaptırsınlar diyede bu işleri yaptıranlar vardır muhakkak

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dragon_10
              birde olayın diğer yüzü var araçlara kasko yaptırsınlar diyede bu işleri yaptıranlar vardır muhakkak
              adam ayakta zor duruyor abi ayyaşın teki belli ki

Yorum

polis neden tutar böyle olaylarda anlamam bu tipler hapiste de akllınmıyo anca sağlam dayakla akıllanır bunlar

Yorum

Vatan haini vatan... Kansız, soysuzlar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                    Allah belasını versin ben bunu yapanı o an yakalasam kafasından aşağı benzin döküp yakarım Allaha büyük konuşmayayayım o an gözüm döner hemen yakarım...
                    hakıkaten yapılır ınsanın nevrı gözü dönüyor. Allah korusun cumlemızı boyle şerefsizlerden
                    2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

İşleniyor...
                    X