hasss alala :/ dknow
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bu 2 araç arasında logo dışında bir fark olmadığını sanıyordum,yanılıyormuşum
Collapse
X
-
Ynt: Bu 2 araç arasında logo dışında bir fark olmadığını sanıyordum,yanılıyormuşum
Peugeot ve Citroen arasında bir fark olduğuna inanmıyorum, sonuçta neredeyse tüm malzemeleri ortak. Ama bu videoda araçların şartlarının eşit olduğunu düşünmüyorum ben[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
Ynt: Bu 2 araç arasında logo dışında bir fark olmadığını sanıyordum,yanılıyormuşum
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23bence şoför farkı2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)
Yorum
-
Fiorino espli ,Citroen değil. Youtube'da Citroen'in vidyosu var. Citroen'in takla attığı teste karşılık yapmışlar,Citroen'in espsiz olduğu yazıyor altta ama bana inandırıcı gelmedi pek.90 km hızla ,o manevrayla takla atmaması mümkün değil bizim araçların.Benim Fiorino'nun yol tutuşundan sınıfına göre gayet memnunum ama o kadar cesaret edemedim,90 km hızla o manevrayı yapmam ki espli benim aracım. Citroen, espli olsa hadi neyse ama alttaki açıklamadaki "sans" sözcüğüne baktım da Citroen espsizmiş.
2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Fiorinonun gövde rengi tamponlarına falan bakınca full olduğu görülüyor. Jantlarda çelik herhalde espde vardır. Nemo kapak ve boyasız tamponla görülüyor. Baz donanım esp de yoktur. Adil değil bence. Ama üçünden hangisini alırdın derseniz Fiorino yu alırdım.[COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR
Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)
Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)
Yorum
Yorum