Duyuru

Collapse
No announcement yet.

S2000 drift.polise inat

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: S2000 drift.polise inat

yaa, o subaruları e36'ları kullananlardan da böyleleri çok var, it kopuk takımı da var afedersin de iyiside var kötüsü de var, poliste nabza göre şerbet veriyor biraz, karşılıklı herşey, hani o evolar, imprezalar e36'larda doğru dürüst gitse polis niye pislik yapsın?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
      yaa, o subaruları e36'ları kullananlardan da böyleleri çok var, it kopuk takımı da var afedersin de iyiside var kötüsü de var, poliste nabza göre şerbet veriyor biraz, karşılıklı herşey, hani o evolar, imprezalar e36'larda doğru dürüst gitse polis niye pislik yapsın?
      yok hacı istte nabza göre şerbet falan yok ben sana diim. subarular efendidir çakala çukala laf demem ama adam m3 alıyosa ona para weriyosa yapar yani tipitip arabalarla napıyorlar
      adam almış evo X keyfekeder yapmış düzgün gidiyo sen nasıl arabanın fab çkışı haline bakıp bağlarsın megane rs i bile bağlamaya kalktılar yaa neymiş bodykit warmış hay başına düşsün o. adamlar para peşinde başka bişi diil. adam gibi gidenlerde bilyorum..
      ~~MuGi~~

Yorum

öyle bişey olamaz ya, araç vizeden geçerse bir haltta edemezler, ama polis herkesi aynı kefeye koyuyor işte, o da ne yapsın, bi de polisin açısından bak olaya, yani bu işi yapanlar çok elit adamlar mı Allah'ını seversen tek taraftan bakmamak lazım olaya... ikiside haksız işte

Yorum

subarularda orjinal spor eksoz oluyor mu bilmiyorum ama, dergide okumuştum,sahibinin söylediğine göre araç eksoz dahil tamamen orjinal,oynama yok,ve polis durdurup aracın eksozun orjinal olmadıgını söylemiş ve eksoza ayagıyla vurarak ''bu mu orjinal'' demiş ve ceza yazmış. güler misin ağlar mısın
          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sensation
            subarularda orjinal spor eksoz oluyor mu bilmiyorum ama, dergide okumuştum,sahibinin söylediğine göre araç eksoz dahil tamamen orjinal,oynama yok,ve polis durdurup aracın eksozun orjinal olmadıgını söylemiş ve eksoza ayagıyla vurarak ''bu mu orjinal'' demiş ve ceza yazmış. güler misin ağlar mısın
            wrx sti ları kanat var diye bağladı adam.

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
            öyle bişey olamaz ya, araç vizeden geçerse bir haltta edemezler, ama polis herkesi aynı kefeye koyuyor işte, o da ne yapsın, bi de polisin açısından bak olaya, yani bu işi yapanlar çok elit adamlar mı Allah'ını seversen tek taraftan bakmamak lazım olaya... ikiside haksız işte
            eyvallah ama adam madem caddede görev yapıcak bilsin biraz insanların huzurunu bozmaktan başka bişi değil. denk geldik bazı polis memurlarıyla on numara araba sohpeti yaptık an geldi adam bu araç ne kadarrr dan girip abi bi çorba parası verseneye kadar gitti ki nemrutları hiç söylemiyorum. eyvallah bilmek zorunda değildir görevini yapıyordur bilmemne ama ne nabza göre şerbet denen birşey var nede başka birşey.. kusura bakmayın ama egolarını tatmin edicek yerleri işleri değil adam polis yeni mezun olmuş sanarsın emniyet genel müdürü atar sonsuz... efendi olsun canımı yesin işi sonuçta kmse normal yapmıyor bişi ama edep adap yani..
            ~~MuGi~~

Yorum

öyle burda çeşmede de böyle tipler var, kendini emniyet genel müdürü filan sanıyorlar, ya onların sütü bozuk yapacak bişey, yok, ama eğer uğraşmak istersen aracım muayeneden geçti, sen nasıl ceza yazarsın diye polisini başına ekşirsin, bi de tazminat davası beni rencide etti diye, hooop polisin donuna kadar alırsın ama tabii bu insanlığımıza yakışmaz o ayrı, yani diyeceğim o ki herkes işini doğru yapsın sorun çıkmaz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                polis öyle sanıyorum ki hiç bir şey yapmadıysa plakasına bi yorum yapmıştır..
                +1 güzel yorum

Yorum

İşleniyor...
                X