Duyuru
Collapse
No announcement yet.
S2000 drift.polise inat
Collapse
X
-
Ynt: S2000 drift.polise inat
adam kırmızıdada geçti haha haha haha haha haha haha hahaHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: Qzannböyle dalga geçerler polisle arabasına bırı carpsa yada arabaları calınsa ılk arıcakları yerde polis olur. böyle beyınsizler işte..
2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben
Yorum
-
normalde vardır bi kanalı istanbul idealtepe sahil yolu çünkü idealtepe köprüsünün orası genelde böle şeyler yapmak o sizde olup bizde olmayandan ister demekki abimlerde var hoş çok bilirim suadiye otoparka araba çekilip bağlanıp elini kolunu sallaya sallaya adamların çıktığını o yüzden ceza falan yediğini sanmam yada polisler tanıdıktır o tarafın yunusları olsun normal ekip arabaları olsun genelde genç kesim ve hoşsohpet tiplerdir.. birşey olduğunu sanmam kutlamalar var zaten~~MuGi~~
Yorum
-
Tamamıyla terbiyesizlik.Şampiyonluk kutlaması için polis sana hoşgörü göstermiş,daha ne şov yapıyorsun.Şu hareketi yurtdışında,polisin önünde yapsa sonuçunu tahmin edemiyorum.Kontrolü kaybetsen,karşı şeride geçsen veya kaldırıma savrulsan ne olacak.İNSİGNİA COSMO (2010 M.) / 180 HP / DVD800 /PİANO BLACK/OLİMPİK BEYAZ.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: platinum HDTamamıyla terbiyesizlik.Şampiyonluk kutlaması için polis sana hoşgörü göstermiş,daha ne şov yapıyorsun.Şu hareketi yurtdışında,polisin önünde yapsa sonuçunu tahmin edemiyorum.Kontrolü kaybetsen,karşı şeride geçsen veya kaldırıma savrulsan ne olacak.~~MuGi~~
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: platinum HDTamamıyla terbiyesizlik.Şampiyonluk kutlaması için polis sana hoşgörü göstermiş,daha ne şov yapıyorsun.Şu hareketi yurtdışında,polisin önünde yapsa sonuçunu tahmin edemiyorum.Kontrolü kaybetsen,karşı şeride geçsen veya kaldırıma savrulsan ne olacak.
Yorum
-
1) orası istanbul
2)hiç polisleri korumayın bana hiçbir koşulda evet iyileri vardır ama o cadde polislerinin ne şey olduğunu ben bliyorum.. o yzden polisi ezmek mezmek diil olay onlarda ego tatminini insanlar üzerinde yapmasınlar!!
iyileride war lafım yok ama bokunu çıkartan şerefsizlerde var!~~MuGi~~
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23amma dolmuşsun he~~MuGi~~
Yorum
Yorum