Duyuru

Collapse
No announcement yet.

S2000 drift.polise inat

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• S2000 drift.polise inat

yorumsuz clapclap

Ynt: S2000 drift.polise inat

polis öyle sanıyorum ki hiç bir şey yapmadıysa plakasına bi yorum yapmıştır..
    F30 Sport+

Yorum

adam kırmızıdada geçti haha haha haha haha haha haha haha
      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

arkadaş el freninden 150 lira yemişti, bundan bi kaç sene önce bunlara kesilen cezayı siz düşünün

Yorum

police aptallıktan başka birşey görmüyorum police
          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

böyle dalga geçerler polisle arabasına bırı carpsa yada arabaları calınsa ılk arıcakları yerde polis olur. böyle beyınsizler işte..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Qzann
              böyle dalga geçerler polisle arabasına bırı carpsa yada arabaları calınsa ılk arıcakları yerde polis olur. böyle beyınsizler işte..
              aynen...
              F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                Orjinal yazı sahibi: Qzann
                aynen...
                +1000

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

normalde vardır bi kanalı istanbul idealtepe sahil yolu çünkü idealtepe köprüsünün orası genelde böle şeyler yapmak o sizde olup bizde olmayandan ister demekki abimlerde var hoş çok bilirim suadiye otoparka araba çekilip bağlanıp elini kolunu sallaya sallaya adamların çıktığını o yüzden ceza falan yediğini sanmam yada polisler tanıdıktır o tarafın yunusları olsun normal ekip arabaları olsun genelde genç kesim ve hoşsohpet tiplerdir.. birşey olduğunu sanmam kutlamalar var zaten
                  ~~MuGi~~

Yorum

Tamamıyla terbiyesizlik.Şampiyonluk kutlaması için polis sana hoşgörü göstermiş,daha ne şov yapıyorsun.Şu hareketi yurtdışında,polisin önünde yapsa sonuçunu tahmin edemiyorum.Kontrolü kaybetsen,karşı şeride geçsen veya kaldırıma savrulsan ne olacak.
                    İNSİGNİA COSMO (2010 M.) / 180 HP / DVD800 /PİANO BLACK/OLİMPİK BEYAZ.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: platinum HD
                      Tamamıyla terbiyesizlik.Şampiyonluk kutlaması için polis sana hoşgörü göstermiş,daha ne şov yapıyorsun.Şu hareketi yurtdışında,polisin önünde yapsa sonuçunu tahmin edemiyorum.Kontrolü kaybetsen,karşı şeride geçsen veya kaldırıma savrulsan ne olacak.
                      yurt dışında adamın tanıdığı var diye tolerans denen birşey yok.. ülkemizde var o yüzden orda çıkar arabanın üstünde tepinirr eer kalantor biriyse gıkını çıkartamaz o polis.
                      ~~MuGi~~

Yorum

Orjinal yazı sahibi: platinum HD
                        valla abi polis durdurdumu direksyondan elini kaldırırsan vurma hakkına sahip daha ne olsun... ya bence de hoş bi durum değil, resmen burda Türk polisimizi ezik duruma koyuyorlar.

Yorum

1) orası istanbul
                          2)hiç polisleri korumayın bana hiçbir koşulda evet iyileri vardır ama o cadde polislerinin ne şey olduğunu ben bliyorum.. o yzden polisi ezmek mezmek diil olay onlarda ego tatminini insanlar üzerinde yapmasınlar!!

iyileride war lafım yok ama bokunu çıkartan şerefsizlerde var!
                          ~~MuGi~~

Yorum

amma dolmuşsun he

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                              amma dolmuşsun he
                              sormaaaa.... neler yaşadım bi ben bi yukardaki bide yanımdakiler biliyo.. o kadar it köpek varki herif oynamış oynamış e36sıyla mpaket diye çıkarttı arabayı.. adamlar caddede subaruyu orj kanat m3ü tampondan bağlıyolar evolar zaten direk içerde bu kadar bilinçsiz bu kadar paragöz bu kadar boş ve şişik egoya sahip ben başka kimse görmedim! dediğim gibi iyileri var yok değil ama böle bi küfür varyaaaaaa onlardan olanları da çok.
                              ~~MuGi~~

Yorum

İşleniyor...
                              X