Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Singapur GP - Schumacher & Perez'in kazası

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Singapur GP - Schumacher & Perez'in kazası

yarışta en üzüldüğüm olay, MSC fanı değilim ama başarılı gidiyordu, ister istemez üzüldüm :/
    InsigniaTEAM

Ynt: Singapur GP - Schumacher & Perez'in kazası

Kaza bana kalırsa Schumi'nin fazla iyimser davranıp aşırı risk almasından kaynaklandı, bu da %100 kendi hatasıydı.
    Ya daha açıktan atak yapması, ya da Perez'in o kadar dibine girmemesi gerekirdi.
    O kadar deneyimli bir pilot rakibinin gaz kesme olasılığını öngörebilirdi.

Yorum

schumi nin en buyuk hatasi
      F1 geri donme karari bence

Yorum

son zamanlarda sanki bazı şeyleri kanıtlamaya çalışır gibi çok riske giriyor.

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
        katılıyorum, büyük gazetecilerden biri Senna'nın ölümü için belki böylesi daha iyi, Senna hafızalarımızda her zaman genç, her zaman birinci, her zaman en iyi olarak kalacak vs. gibi birşeyler demişti tam hatırlamıyorum şimdi, bence Schumacher'inde yapması gereken kariyerinin zirvesindeyken bırakıp bir daha dönmemeliydi.
        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
          son zamanlarda sanki bazı şeyleri kanıtlamaya çalışır gibi çok riske giriyor.

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
          katılıyorum, büyük gazetecilerden biri Senna'nın ölümü için belki böylesi daha iyi, Senna hafızalarımızda her zaman genç, her zaman birinci, her zaman en iyi olarak kalacak vs. gibi birşeyler demişti tam hatırlamıyorum şimdi, bence Schumacher'inde yapması gereken kariyerinin zirvesindeyken bırakıp bir daha dönmemeliydi.
          ben anlamıyorum bazı insanları ya, hadi para için desek değil, neden geri dönüyorlar? schumi de böyle yapmıştı, michael jordan da bunu yaptı... amaç ne acaba? kaza gerçekten kötü olmuş yaa zaten bir de ferrari değil de mclaren kullanması hiç hoş bir durum değil

Yorum

F1 ve diğer motorsporlarıyla ilgilenen belli bir çoğunluk varsa bir bölüm yada konu açalım diyorum. yarışları değerlendiririz, genel muhabbet ederiz vs.
            InsigniaTEAM

Yorum

çağrı koca video izlettin sadece 1 tanecik kaza varmış
              F30 Sport+

Yorum

valla videoyu hazırlayanlara söylemek lazım abi
                güzel kazalar oldu aslında, Hamilton ve Massa aynı anda pite girdi, pitten çıktıkları tur Hamilton'ın ön kanadı Massa'nın arka tekerine dokununca hem kanat gitti hemde Massa'nın tekeri patladı, tekrar pit yapmak zorunda kaldılar
                ama asıl ciddi kaza ilk videodaki msc'nin kazası, güvenlik aracı girmek zorunda kaldı. böylece Singapur istatistiklerinde güvenlik aracı sayısı 4 yarışta 6 SC oldu her yarış mutlaka ciddi kaza yaşanıyor.
                InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                X