Duyuru

Collapse
No announcement yet.

makas atanı gördüm ama böylesini görmedim

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: makas atanı gördüm ama böylesini görmedim

Can sıkıntısı başa bela Sizinle yarış halinde olmayan arabaları geçip bundan zevk almak....
    2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bassoprofondo
      Can sıkıntısı başa bela Sizinle yarış halinde olmayan arabaları geçip bundan zevk almak....
      kimse kimseyle yarış halinde falan değil burda bir yanlş anlaşılma var
      olan olayları söylüyorum
      1)adamın canı sıkılmıştır eğlensin diye kimsenin canını tehlikeye atmadan yapar ne yapıyorsa amaç kimseyle yarışmak değildir bu koşulda
      2)biryere yetişmesi gerekiyordur
      3)arkadan öle gazcı bi tip geliyodur aaaa işte baaakk maaakk böle artizlik yapmıştır birilerinin canını tehlikeye atmıştır ya havasını almak için yada gazını almak için bu tarz şeyler yapılır.

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
      Orjinal yazı sahibi: eeyore
      Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
      kesin arabayı babasının parasıyla almıştır ihihi
      yok kendi parasıyla alıp neler neler yapanlar var =)=)=)
      dediğin %10luk kesim
      bilinen %10

~~MuGi~~

Yorum

gençliğin gözünü seveyim ihihi
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

olan olayları söylüyorum
          1)adamın canı sıkılmıştır eğlensin diye kimsenin canını tehlikeye atmadan yapar ne yapıyorsa amaç kimseyle yarışmak değildir bu koşulda
          3)arkadan öle gazcı bi tip geliyodur aaaa işte baaakk maaakk böle artizlik yapmıştır birilerinin canını tehlikeye atmıştır ya havasını almak için yada gazını almak için bu tarz şeyler yapılır.
          2. maddeyi tuttum Ama onun dışındakiler için, biriyle yarışmak gibi bir amaç dahi yoksa.....o zaman durum daha da vahim, özellikle ilk videodaki durum..

2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

olan olayları söylüyorum
            2. maddeyi tuttum Ama onun dışındakiler için, biriyle yarışmak gibi bir amaç dahi yoksa.....o zaman durum daha da vahim, özellikle ilk videodaki durum..
            bu tarz seyler (en azından bnm paylaştığım passatlı video üzerinden konuşim) i yapan insanlar bazı şeylere doymuştur yarışmış rolling miş drag mış adamlar artık act ı böle yapıyo çünkü canı sıkılıyo istanbulda çok var artık alışılagelmiş bir durum ve bu tarz insanlar içinde yaşadığınız zaman yadırganmıyor..
            ~~MuGi~~

Yorum

can sıkıntısı olabiliyor, önündeki yanındaki adam sana yol vermiyor ya da afedersin öküz gibi sol şeritte gidiyor, yavaş gidiyor, arkasına bakmıyor selektör korna işe yaramıyor bazı tiplere, ben trafikte çok çabuk sinirlenirim, bu gibi durumlar makas gerektiriyor, ya da hızlı gidiyorsun sol dolu sağ boş filan, böyle durumlar makas gerektiriyor, ben babamın yanında bile yapıyorum makası da bazen araba içi savaş çıkabiliyor

Yorum

babamın yanında bile yapıyorum makası da bazen araba içi savaş çıkabiliyor
                2 yıl önce bi anım aklıma geldi tatil dönüşü araba içi gerginlik olmuştu ve çanakkalede gemiye yarım saat kalmıştı 1.4 astra ile 180 uçmuştuk.gemide honda accord kullanan bi adam yanımıza gelıp siz trafik canavarımısınız bütün yol aklımızı aldınız demişti hey gidi günler hey

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Astra H
                  babamın yanında bile yapıyorum makası da bazen araba içi savaş çıkabiliyor
                  2 yıl önce bi anım aklıma geldi tatil dönüşü araba içi gerginlik olmuştu ve çanakkalede gemiye yarım saat kalmıştı 1.4 astra ile 180 uçmuştuk.gemide honda accord kullanan bi adam yanımıza gelıp siz trafik canavarımısınız bütün yol aklımızı aldınız demişti hey gidi günler hey
                  bende sürekli yap(a)mıyorum zaten de, böyle bi sıkışıklık durumunda oluyor babamın yanında daha 200'ü görmedim ya, 180 ancak, o da babam muhabbet ediyordu arka tarafla

Yorum

İşleniyor...
                  X