With an empty airstrip and eleven of the best driver's cars in the world, we put on the world's greatest drag race.Read the entire 2011 Best Drivers Car stor...
rahat alınır nissan 230 bin dolar ferrari 450 bin euro 3 tane de alınır belki de
Orjinal yazı sahibi: speed_emre
nissan ya gene harbıdende ama yol bıraz daha uzasa sayet ferrarı ıle kafa kafaya gıdebılırler cok manyak bır makına ya nıssan super
kardeşim ferrari her türlü alırdı, çünkü nissan 4 ferrari arkadan itiş ferrari top speed de ağlatır
Orjinal yazı sahibi: dragon_10
saçma bir video 350 hp var 530 hp var ne alaka
öyle abi yaaa o bmw 1 ile lotusun orda ne işi var
Orjinal yazı sahibi: Funkyair
911 turbo s pdk eksik burada
yerine saçma bir 911 koymuşlar
bugatti olsa zaten yarış yapmaya gerek yok galip belli koenigsegg de güzel araç ama bugatti kadar şekil değil ayrıca da veyron ss felaket ya 1200 bg ne yaaa bu arada vikipediden baktım bugatti her veyron ürettiğin de şirket 3.5 milyon euro zarara giriyormuş
O değilde Lexus 5. oldu.Ama sesi yeter onun.Keşke TR'de olsa ama nerde bizde zenginler anca Ferrari,Lambo,Porshe alır.Hiç bilmiyorlar LFA'nın kıymetini!!!
avrupalı toyota lexus güzel araç tabii ki ben beğenirim lexus modellerini çok radikal dizaynları var söyleyeceksin ercanlar otomotive getirecekler bi tane lfa sana
Benim seslere karşı aşırı bir ilgim var Bir araç gittiği kadar ses de çıkartmalı diye düşünüyorum.Ama bu ses insanı rahatsız edici şekilde değil boğazdan gelen sürekli ve tok bir ses olmalı ve yüksek devirlerde adeta çıldırmalı Yoksa ışık hızını da aşsa benim gözümde bir değeri yok cool
Yorum