Duyuru

Collapse
No announcement yet.

piskopat herifin yeni videosu :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• piskopat herifin yeni videosu :)

ken block 650 BG'lik fiestasıyla yine sahalarda ginger yine unutulmamış

Ynt: piskopat herifin yeni videosu

isteyene 1080p HD video (fakat linke tıklayınca 720p açıyor, sonradan 1080p ayarlayabilirsiniz)
    DC and Ken Block present Gymkhana FOUR: The Hollywood Megamercial. GYM4 surpasses the high-production style of Gymkhana TWO with even more spectacular effect...
    InsigniaTEAM

Yorum

Keyifli bir video olmuş

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bende araba kullandığımı sanıyordum

Yorum

aslında bunun psikopat olduğu felan yok, aynı hareketleri ezberlemiş onları yapıp duruyor ne var bunda bende yaparım türü birşey demiyorum, bu hareketleri yapabilecek ne insanlar var ama Ken Block'un işi show olduğu için o yapıyor (X-Games gibi)
          her videosunda olduğu gibi yerler yine daha önceki denemelerden kalan lastik izleriyle dolu. ama WRC'de doğaçlama başarısını gördük, Türkiye'de sabah ilk pratik etabında araba pert
          ben bu videolarında bir başarı görmüyorum ama adam tarz yaptı, asıl başarısı bu bence
          InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
            aslında bunun psikopat olduğu felan yok, aynı hareketleri ezberlemiş onları yapıp duruyor ne var bunda bende yaparım türü birşey demiyorum, bu hareketleri yapabilecek ne insanlar var ama Ken Block'un işi show olduğu için o yapıyor (X-Games gibi)
            her videosunda olduğu gibi yerler yine daha önceki denemelerden kalan lastik izleriyle dolu. ama WRC'de doğaçlama başarısını gördük, Türkiye'de sabah ilk pratik etabında araba pert
            ben bu videolarında bir başarı görmüyorum ama adam tarz yaptı, asıl başarısı bu bence
            kesinlikle yerde lastik izleri var, ama adamın işi show, bunu da çok iyi yaptığı için, övgü alıyor... bunu ben bile yaparım diyebiliriz aslında, 2 yıla bu hareketleri böyle imkanlara sahip olan herkes çok basit bir şekilde yapar, bir de bu, adamın başarısından da ziyade arabanın başarısı ...

Yorum

4 çekerle dönüşler mükemmel yaa...
              F30 Sport+

Yorum

bu adam showmen 'den başka bişey değil bu çekimlerin bazılarını çok dikkatli durdura durdura izledim arabanın vurulmadık yeri kalmadığını görebiliyorsunuz,tamam adam iyi şöför en nihayetinde rallilerde isimde yapmış ama benim gözümde artık eski süksesi kalmadı...

Yorum

asıl psikopat budur, adamı olduğu yere ...tıracak haha
                  InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                  X