Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni Nesil Cam Film ( Polis Muayene derdi yok )

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yeni Nesil Cam Film ( Polis Muayene derdi yok )

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
    Orjinal yazı sahibi: cagri
    Resul bey'in (yaşınızı göremedim) dediği gibi elektrikle bu hale geliyor. yıllar önce filmde görmüştüm, tuvaletin kapısı düz cam içerisi gözüküyorken kapıyı kapatıp kilidi çevirince cam bir anda buzlu cam oluyordu. ancak arabada sıkıntı olur, çift taraflı görüşü engelliyor
    Bende Çağrının dediğini düşünüyordum bu saat mantığı olsa iki tarafta kararır içerdende bişey gözükmez diye düşünüyorum bunu nasıl çözdüler acaba diye
    ama abi dikkat ettiyseniz arka kapı açıkken çekim yaptığında kapıdan dışarı bakıldığında dışarısı gözükmüyor...

Yorum

ama bak 27. saniyede arka cam koyulaştığı zaman ön taraf iç cam kısmından gözüküyor Faruk...

Yorum

ön-arka farklı gibi, arka biraz mavi-siyah arası bir renk alıyor. ama bence kullanışsız camda film etkisi yapmıyor, filmin duruşu bir başka
        InsigniaTEAM

Yorum

ön-arka farklı gibi, arka biraz mavi-siyah arası bir renk alıyor. ama bence kullanışsız camda film etkisi yapmıyor, filmin duruşu bir başka
          değişik bir alternatif ama ön camda dikkat ederseniz cama ''hoh''lamış gibi duruyor bence de film daha güzel

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
          ama bak 27. saniyede arka cam koyulaştığı zaman ön taraf iç cam kısmından gözüküyor Faruk...
          sanki bakış açısına göre de değişiyor mu abi? evet abi 27. saniyede gözüküyor haklısın

Yorum

Bence o camlar karadığı zaman siyah arabada güneş altında görmek gerek diye düşünüyorum

Yorum

İşleniyor...
            X