Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yeni Nesil Cam Film ( Polis Muayene derdi yok )
Collapse
X
-
Ynt: Yeni Nesil Cam Film ( Polis Muayene derdi yok )
Orjinal yazı sahibi: resul174arkadaşlar bu benim projemdi ben daha çalışma aşamasındayken bunlar yapmış diğer projem de mercds için angel eye farların merceds işareti şeklinde olması. yani o yananın yuvarlak değil de yıldız şeklinde olması...
Yorum
-
Geçenlerde arabam.com e-derginin haziran sayısında yeni Focus ile alakalı şunu okudum "...Style donanım seviyesinde hız kontrol sistemi ve hız sınırlayıcı, otomatik kararan arka camlar...." . Sanırım colormatik gözlük camı gibi bir şey.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: resul174arkadaşlar bu benim projemdi ben daha çalışma aşamasındayken bunlar yapmış diğer projem de mercds için angel eye farların merceds işareti şeklinde olması. yani o yananın yuvarlak değil de yıldız şeklinde olması...
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
daha neler cıkacak bakalım anlamadıgım nasıl okadar cabuk değişiyor camın rengiHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
ÇOK BASİT BİR SİSTEM ARKADAŞLAR. HANİ MASAÜSTÜ SAATLERİ VAR NORMALDE CAM ŞEKLİNDE. ANCAK PİLİNİ TAKTIĞIMIZDA SAATİ CAMDA GÖSTERİYOR. SAATİN OLDUĞU YERLER SİYAH OLUYOR. TANİ BU KADAR DA BASİT DEĞİL AMA EN BASİT ANLATIMI BU ŞEKİLDE
Yorum
-
evet anladım süpermiş bu arada bu işlere meraklısınız galibaHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: resul174ÇOK BASİT BİR SİSTEM ARKADAŞLAR. HANİ MASAÜSTÜ SAATLERİ VAR NORMALDE CAM ŞEKLİNDE. ANCAK PİLİNİ TAKTIĞIMIZDA SAATİ CAMDA GÖSTERİYOR. SAATİN OLDUĞU YERLER SİYAH OLUYOR. TANİ BU KADAR DA BASİT DEĞİL AMA EN BASİT ANLATIMI BU ŞEKİLDE
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23Orjinal yazı sahibi: resul174ÇOK BASİT BİR SİSTEM ARKADAŞLAR. HANİ MASAÜSTÜ SAATLERİ VAR NORMALDE CAM ŞEKLİNDE. ANCAK PİLİNİ TAKTIĞIMIZDA SAATİ CAMDA GÖSTERİYOR. SAATİN OLDUĞU YERLER SİYAH OLUYOR. TANİ BU KADAR DA BASİT DEĞİL AMA EN BASİT ANLATIMI BU ŞEKİLDE
evet mantıklı, tamamen elektrikle çalışan bir şey yani, bende ona dikkat ederim hep, hatta cdc 400 de anahtarı takarsanız ama çevirmeyeceksiniz, buna benzer bir kararma da ekranda oluyor...Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
Yorum
-
Resul bey'in (yaşınızı göremedim) dediği gibi elektrikle bu hale geliyor. yıllar önce filmde görmüştüm, tuvaletin kapısı düz cam içerisi gözüküyorken kapıyı kapatıp kilidi çevirince cam bir anda buzlu cam oluyordu. ancak arabada sıkıntı olur, çift taraflı görüşü engelliyorInsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriResul bey'in (yaşınızı göremedim) dediği gibi elektrikle bu hale geliyor. yıllar önce filmde görmüştüm, tuvaletin kapısı düz cam içerisi gözüküyorken kapıyı kapatıp kilidi çevirince cam bir anda buzlu cam oluyordu. ancak arabada sıkıntı olur, çift taraflı görüşü engelliyor
Yorum
Yorum