Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Asya'dan İnanılmaz TRAFİK KAZALARI

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Asya'dan İnanılmaz TRAFİK KAZALARI

angry

Ynt: Asya'dan İnanılmaz TRAFİK KAZALARI

1.02 - 1.45 - 1.30 - 2.52 - 2.58 3.11 kazalar çok fena ya

5.07 ve 5.15 deki kaza ilginç özellikle 1.54 deki görünmez kaza en ilginç kaza olmuş ihihi

1.58 deki Hyundai Accent Blue ile 5.57 deki motor da kaşınmış ama

5.41 deki de tam komedi yav

6.52 deki kazadada araba amma sağlammış ya hasss

dikkatimi çeken kazalar bu dakkalar..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Evet, gerçekten birbirinden ilginç görüntüler var, her ne olursa olun SÜRAT=FELAKET'tir. Bir sen ne kadar dikkatli olursan ol maalesef gelir bulur seni,

Son söylenecek söz ise, Allah herkesi kazadan, beladan, nazardan korusun..

Yorum

ÇARPIŞAN OTO LAR GİBİ
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Kazalardan çok şu dikkatimi çektim demekki asya ülkelerinde polise derdini anlatmak zor oluyor bu yüzden çoğu araçta kayıt cihazı var gayette güzel çekimler olmuş

Kaza yapanlara geçmiş olsun .

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

meşhur söz ;LAP CIKI DAIME FOR YOU CINTERATTO PIRELLIIIIIIIIIIIIII zamanı tam geldi
            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
            [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
              meşhur söz ;LAP CIKI DAIME FOR YOU CINTERATTO PIRELLIIIIIIIIIIIIII zamanı tam geldi
              haha haha haha haha haha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                Kazalardan çok şu dikkatimi çektim demekki asya ülkelerinde polise derdini anlatmak zor oluyor bu yüzden çoğu araçta kayıt cihazı var gayette güzel çekimler olmuş

Kaza yapanlara geçmiş olsun .
                Galiba haklısın Fatih bey, Motosiklet sürücülerinde bile kayıt cihazı var. Ayrıca

Insignia Club Turkiye | Serbest Kürsü | Video Paylaşım bölümünde
                "MAKAS ATMA" nın doğuracağı kötü SONUÇ"
                açtığım konu başlığı içindeki
                http://www.insigniateam.com/forum/in...p?topic=3921.0 bölümündeki video da bu "Asya'dan İnanılmaz TRAFİK KAZALARI" içinde yer almış.

tekrar etmekte yarar var SÜRAT=FELAKET

Yorum

dün bende kamerayı açıyım dedim, şans eseri kazaya denk geldim onuda çektim aslında kamerayı koyarken videolardaki gibi benimde başıma bişey gelirse diye düşünmedim de değil Allah hepimizi kazadan beladan korusun
                  InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                    dün bende kamerayı açıyım dedim, şans eseri kazaya denk geldim onuda çektim aslında kamerayı koyarken videolardaki gibi benimde başıma bişey gelmez diye düşünmedim de değil Allah hepimizi kazadan beladan korusun

bu ara bende bi kamera koycam arabaya, yoldaki kazaları görüntülemek için değil, bana çarpanları görüntülemek için

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                      dün bende kamerayı açıyım dedim, şans eseri kazaya denk geldim onuda çektim aslında kamerayı koyarken videolardaki gibi benimde başıma bişey gelirse diye düşünmedim de değil Allah hepimizi kazadan beladan korusun
                      AMİN

Yorum

Bugün giderken önümde eski kasa reno sw bir araba takla attı ters döndü. neyse ilk müdahalesini benim yardım cantasıyla yaptık kanamalarını durdurdukta kadının durumu kötüydü boyunda ve kollar kırıktı. nasıl oldu bır an hiç anlamadım hafif rampa ınerken sol önden takla attı araba. hala çözemedim ben olayı.
                        2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
                          Bugün giderken önümde eski kasa reno sw bir araba takla attı ters döndü. neyse ilk müdahalesini benim yardım cantasıyla yaptık kanamalarını durdurdukta kadının durumu kötüydü boyunda ve kollar kırıktı. nasıl oldu bır an hiç anlamadım hafif rampa ınerken sol önden takla attı araba. hala çözemedim ben olayı.
                          lastik patlamıştır. ben sol ön teker janta inince yavaş gittiğim halde kontrol edemedim arabayı, renonun takla atmasını beklerim yani. o gün bu gündür hareket halindeyken lastik patlamasından ciddi şekilde korkarım :/
                          InsigniaTEAM

Yorum

Allah kimseye boyle kazalar gostermesin

omur hocam se.dende allah razi olsun hizir acil gibi mudehale etmisin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

vallahı cagrı cizgi filmlerde olur ya yerden bır mekanızma acılır yaylı hoop atar aynen oyle oldu lastik patlamıstır galıba buyuk ıhtımal.

Bu arada bizim keratanın esp olayıda beni kazadan korudu bugun. Koca konya ovasında 210 la giderken zart diye tavşan çıktı sol sağ derken istifimizi bozmadan tavşan yoluna ben yoluma devam ettım oysa oncekı yaşadıgım hayvan cıkmalarından aldıgım dersle hayvan cıkarsa vurucam kırmayacagım desemde yıne kırdım
                              2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

İşleniyor...
                              X