Duyuru

Collapse
No announcement yet.

HERKESİ ŞOKE EDEN DÜNYA REKORU

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: HERKESİ ŞOKE EDEN DÜNYA REKORU

Bende Volkan abi yapar dediklerinde yapamazı bundan dolayı söyledim şu arabada alışamadığım ve yadırgadığım en önemli husus el freni ben mekanik el frenini daha çok seviyorum

Yorum

abi araçta el freni olmalı, tamam park freni de ii de, biz el freniyle büyümüş bir nesiliz, eski aracımız palio'yu az el reniyle kullanmadım çok severdim o aracı top gibi dönüşlerde el freni çektiğimde ince tekerlek yüzünden dört teker kayardı ama olsun , ben onla drift yapardım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
        abi araçta el freni olmalı, tamam park freni de ii de, biz el freniyle büyümüş bir nesiliz, eski aracımız palio'yu az el reniyle kullanmadım çok severdim o aracı top gibi dönüşlerde el freni çektiğimde ince tekerlek yüzünden dört teker kayardı ama olsun , ben onla drift yapardım
        Araç buzda kayma yaparken iki diş el freninin yerini tutabilecek mi bu elektronik fren çok merak ediyorum
        Ben seviyorum el freni ile araba kullanmayı bu nedenle pek ısınamadım elektronik park frenine

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
          Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
          Araç buzda kayma yaparken iki diş el freninin yerini tutabilecek mi bu elektronik fren çok merak ediyorum
          Ben seviyorum el freni ile araba kullanmayı bu nedenle pek ısınamadım elektronik park frenine
          aynen abi 180 derece dönüşler, viraja arka tekerler kilitli girmek, kavşağı el freni çekili tam gaz dönmek, (tabii sadece önden çekerle olur )

Yorum

Bana sanki el freni cektiği yerde asfaltın ustune bişi dökülmüş gibi geldi

Yorum

yerde toprak var, herhalde ii kaysın diye yapmış

Yorum

reno toroslarla bunu denerken pek çekinmiyorduk, bence bu adam da o tarz arabalarla antreman yapıp kapmış bu işi
                2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

İşleniyor...
                X