Duyuru

Collapse
No announcement yet.

mercedes'le şaka olmaz :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: mercedes'le şaka olmaz

Neyse bosverin gece gece.ben size goe epey yaslanmisim ve olaylara farkli bakiyorum.sallayin gitsin ihihi

Yorum

yok abi tartışmak için değil yanlış anlama, mercedes gerçekten çok kaliteli bir araç hep en iyi teknolojileri o çıkardı, 1980 küsür S serilerinde havayastığı abs filan var abi, mercedes hep farklı araba olmuştur, ferrari ve porsche'ye saygılar sonsuz, şu yaşlarda alacak olsam zenginde olsam 458 italia kesinlikle ilk tercihim olur onu söyleyeyim de ama 30 u geçtikten sonra ben mercedese geçerim her türlü

Yorum

Porsche'de neymiş galerinin önünden geçene veriyorlar donanım neyse de, prestiji sıfır benim gözümde (Carrera GT, GT2, GT3 hari&#231

bende Mercedes A-B-R serileri hakkında iyi düşünmüyorum ama şöyle de bir olay var,
        mesela Opel yeni Meriva, yeni Zafira vs. çıkarttığında Opel tutkunu olduğum için ister istemez düşünüyorum; evli çocuklu olsam, garajımda Insignia olsa, eşimde Meriva olsa, aile aracı olarak Zafira'mız olsa vs. gibi ama onun yerine mesela Mercedes-E'ye biniyor olsam eşime de Mercedes-B yada R serisi gibi modeller düşünürdüm sanırım ama evin 1.aracı olarak Merc-A, B, R kesinlikle hayır
        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
          Porsche'de neymiş galerinin önünden geçene veriyorlar donanım neyse de, prestiji sıfır benim gözümde (Carrera GT, GT2, GT3 hariç)

bende Mercedes A-B-R serileri hakkında iyi düşünmüyorum ama şöyle de bir olay var,
          mesela Opel yeni Meriva, yeni Zafira vs. çıkarttığında Opel tutkunu olduğum için ister istemez düşünüyorum; evli çocuklu olsam, garajımda Insignia olsa, eşimde Meriva olsa, aile aracı olarak Zafira'mız olsa vs. gibi ama onun yerine mesela Mercedes-E'ye biniyor olsam eşime de Mercedes-B yada R serisi gibi modeller düşünürdüm sanırım ama evin 1.aracı olarak Merc-A, B, R kesinlikle hayır
          Benim bu iletiden tek çıkarttığım sonuç ne zaman evlendiriyoruz seni Çağrı kardeşim
          Var demek ki bişeyler ki Araba üzerinden yorduğun hayal evlilik

Yorum

abi arabacılık bir hastalıktır, adam broadway ile başlayan hikayesiyle renault'cu oluyor, peugeot ile başlayan hikayesiyle pejo'cu oluyor, bizim insanımız standart insanlar eskiden ne araba kullanıyorsa ve o arabası ile mutluysa onun devamını alıyor, insanımız böyle amcam reno'cu öldürsen insignia aldıramazsın bedava versen bile, diğer biri pejo'cu satıp 508 alcam diyor, birisi 206 satıp 207 aldı, bunlar çevremdeki örnekler, ha mercedes'çi adam zaten elit adamdır, o tadı aldı mı bırakamaz imkansız, dediğin gibi çağrı senin e serin olsa hanımına a ya da b serisi alırdın, ama biz opelciyiz, böyle başladıysa böyle gider düşüncesine sahip standart insanlarız

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
              abi arabacılık bir hastalıktır, adam broadway ile başlayan hikayesiyle renault'cu oluyor, peugeot ile başlayan hikayesiyle pejo'cu oluyor, bizim insanımız standart insanlar eskiden ne araba kullanıyorsa ve o arabası ile mutluysa onun devamını alıyor, insanımız böyle amcam reno'cu öldürsen insignia aldıramazsın bedava versen bile, diğer biri pejo'cu satıp 508 alcam diyor, birisi 206 satıp 207 aldı, bunlar çevremdeki örnekler, ha mercedes'çi adam zaten elit adamdır, o tadı aldı mı bırakamaz imkansız, dediğin gibi çağrı senin e serin olsa hanımına a ya da b serisi alırdın, ama biz opelciyiz, böyle başladıysa böyle gider düşüncesine sahip standart insanlarız
              Bu konuda benimde diyeceğim bir iki bişey olurda neyse

Yorum

abi eğer şunu kastediyorsan, zenginleşiriz elimiz bollaşır, veya marka tutkusu olan insanlar zenginleşir bilmem miras kalırsa filan sınıf yükseltebilirler, şimdi bizim elimiz bollaşsa opeli satar yerine sıfır bir mercedes E serisi çekerdik ve bu eli bollaşan insanların da genellikle tercihi hep mercedesten yana olacaktır, en azından %80-90 ının

Yorum

en çok istediğim hedefim kendime ait garajım ve içini dolduracak arabalarım olmasını istediğim için düşüncelerde o yönde oluyor tabi bu yönden yabancıların yaşam tarzına hastayım, hem garaj hemde SW/MPV araç kültürleri var.

valla Ömer bende Opelci olsamda yaş 45'den sonra konu Merc-E yada BMW 5 oldumu iş değişir S ve 7 serisini dememe gerek bile yok rolleyes
                  InsigniaTEAM

Yorum

benim şu anda aklımda bir garaj var zaten 35 tane araba var listemde ve birisi de OPC tabi diğer araçların yanında opc pek bir ucuz kaldı ama

Yorum

abi eğer şunu kastediyorsan, zenginleşiriz elimiz bollaşır, veya marka tutkusu olan insanlar zenginleşir bilmem miras kalırsa filan sınıf yükseltebilirler, şimdi bizim elimiz bollaşsa opeli satar yerine sıfır bir mercedes E serisi çekerdik ve bu eli bollaşan insanların da genellikle tercihi hep mercedesten yana olacaktır, en azından %80-90 ının
                      Yyok bunu demek istemedim abim Zevkin sınırı yok belli bir seviyeden başladıktan sonra insan oğlu hep daha iyisini ister ama belli bir arabadan inip daha iyisine binince kişiler bindikleri arabanın en iyisi olduğunu düşünürler taki dahada iyisine binene kadar şimdi bir adam MErcedese veya Bmw nin iyi bir modeline yada ne bileyim bir camaroya bi corvette c5 e ne bileyim işte arabanın her türlüsüne binmedikten sonra altında ki ne olursa olsun o dünyanın en iyi arabası oluyor benim ilk arabam serce idi sonra bi opelim oldu astra ve dünyanın en iyi arabası idi sonradan sonraya ne arabalara bindim bindikce artık hiç bir bindiğim araba en iyisi değil...

Yorum

anladım abi, tabii ki bir müddet sonra insanı teneşir paklıyor be abi acı ama gerçek...

Yorum

anladım abi, tabii ki bir müddet sonra insanı teneşir paklıyor be abi acı ama gerçek...
                          Şimdi İnsignia kimimize göre mükemmel bir araç vazgecilmeyecek emsallerine göre çok iyi olabilir ama bana göre benim zamanında bindiğim ne arabalara göre çokta matah kalmıyor işte...

Yorum

Ben hiç bir zaman sıfır araç meraklısı olmadım aldığım ilk sıfır arabada bu diyebilirim ben aslına bakarsan 70 bin lira verip normal bir araba alana kadar modeli düşük bir S almayı tercih edecek bir adamım

Yorum

abi ikinci elde sıfıra göre çok seçenek var, 70 bin verip corvette C5 ya da biraz daha verilip ferrari 355'e binilebilir, eğer amaç dikkat çekmekse tabi benim 70 bin tl'm olsa kesinlikle Corvette C5 alırdım , şu an yaşımın gereği bu bence ama sıfır arabanın yeri her zaman ayrıdır, 2. el araç ararken insan fıttırıyo, milletimiz yalan yanlış şeyler yazıyor... geçen bi akrabaya c200 baktık kadın gram boya yok dedi aracın nerdeyse heryeri boyalı ve kadın araca sıfırdan beri biniyor! yalancı millet varken insan 2. ele güvenemiyor... valla konudan konuya atlıyorum kendime şaşıyorum ya

Yorum

abi ikinci elde sıfıra göre çok seçenek var, 70 bin verip corvette C5 ya da biraz daha verilip ferrari 355'e binilebilir, eğer amaç dikkat çekmekse tabi benim 70 bin tl'm olsa kesinlikle Corvette C5 alırdım , şu an yaşımın gereği bu bence ama sıfır arabanın yeri her zaman ayrıdır, 2. el araç ararken insan fıttırıyo, milletimiz yalan yanlış şeyler yazıyor... geçen bi akrabaya c200 baktık kadın gram boya yok dedi aracın nerdeyse heryeri boyalı ve kadın araca sıfırdan beri biniyor! yalancı millet varken insan 2. ele güvenemiyor... valla konudan konuya atlıyorum kendime şaşıyorum ya
                                Abim orası öylede ikinci el dikkat isteyen bir konu dikkat edilmesi gereken şeylere uyacaksın ikinci el alacaksan zaten
                                Valla benim mantalitem bu yönde işte sıfır araba alıyorsun servis servis geziyorsun bazende...

Yorum

İşleniyor...
                                X