Duyuru

Collapse
No announcement yet.

mercedes'le şaka olmaz :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: mercedes'le şaka olmaz

Cunku porschenin hic bir arabasi vasat olmadi ayni ferrari gibi.ancak mercedesin a seris b serisi c cserisi 180 k gibi modelleri vasat modeller ve isin garip yani oldukca fazla sattilar.

Yorum

Abi önemli olan sürekli pahalıa raba yapmak değil ki marka dediğin her kesime hitap etmeye her ihtiyacı karşılamaya yönelik olmalı senin dediğin iki markada bu tanıma uymuyor işte ama mercedes desin ki siz en iyi arabanızı yapın bende en iyi arabamı yapayım getirelim karşılatıralım desin emin ol mercedes iki markayıda ezer gecer

Yorum

Dedigin guzel hos ve bir miktar dogru da emrecim bana mercedesin a serisinin b serisinin hatta c serisi 180k nin siniflarinin en iyi arablari oldugunu iddaa etmeyeceksin sanirim.gercegi soylemek gerekirse o paraya a serisi alacagima yeni merivayi alirim. O paraya b serisi alacagima zafira cmax touran veya picasso alrim. C serisi alacagima is İİİİİİİNNNNNNNNNNNSSSSSSSSSSİİİİİİİİGGGGGGGGNNNNNN İİİİAAAAAAAAA alirim... oleyy oleyy urock urock muhaha

Yorum

Ozellikle u arabalar senin tezini cok derinden yarliyor ve bir mikta curutuyor.yani hem pahali hem de kotu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
            Dedigin guzel hos ve bir miktar dogru da emrecim bana mercedesin a serisinin b serisinin hatta c serisi 180k nin siniflarinin en iyi arablari oldugunu iddaa etmeyeceksin sanirim.gercegi soylemek gerekirse o paraya a serisi alacagima yeni merivayi alirim. O paraya b serisi alacagima zafira cmax touran veya picasso alrim. C serisi alacagima is İİİİİİİNNNNNNNNNNNSSSSSSSSSSİİİİİİİİGGGGGGGGNNNNNN İİİİAAAAAAAAA alirim... oleyy oleyy urock urock muhaha
            Abi her markanın mutlaka ve mutlaka alınmayacak tasarım olarak beğenilmeyecek modelleri oluyor ben sana sayabilirim ki fiyatları 300 bin tl nin üzerinde bana göre beş para etmeyen arabaları bi mercedesin evet c 180 olsun a serisi olsun b serisi olsun kullanıcı kitlesi veya fiyat bakımından çok tezatlıklar yaratabilir ama bir işçilik kalitesi olsun bir motor yapısı olsun içinden kaç tane araba çıkarır bunlar bi mercedesin c serisinin işçilik kalitesi tartışılmaz kullanıcı kitlesi ve fiyatı donanımı ne olursa olsun,
            Mercedes yaptığı zaman en iyisini yapabilen bir marka servise aracınızı götürdüğünüz zaman verdiğiniz paranın karşılığını serviste bile hissediyorsun mercedesin öyle modelleri var ki ne ferrari yanından gecebilir nede Porche

Yorum

Esasinda bu konu cok goreceli bir konu. Snif olarak daha ucuz araclari isinicine sokacaksak ne mercedes kadar konforlu ne de bmw kadar sert olmayan ve bence her araci gercekten optimumu saglayan bir AUDİ var.ben mesela quatronunher versiyinunu nerdeyse kulannmis biri olarak quatroo modellrde hicbir audiyi ne bmw ye ne de mercedese degismem. Ancak bu gorus meselesi sen de mercedesi degismessin. Ben toplamda paranin oneminin o lmadigini dusundugumuzda porsche ve ferrariyi tek gecerim. Bu arada ferrariyi veya porsche gt 2 veya gt3 u altina aabiecek mercedes bilmiyorum.buna sls amg dahil. Ferrari 458 italia veya yeni cikacak olan dort kapili dort ceker ff simdiden siniflsrinin eniyi suruse sahip en manyak arabalari olarak dergiler tarafindan secildi. Ff in yureyen aksami ve ozellikleri cigir actigini bagimsiz dergiler soyluyor. Burda bir noktada benm mercedese oldum olasi uzak olmam.hicbir zman beni mutlu eden veya ozendiren bir modeli olmadi.belki ben de oyuzden boyle dusu uyorum.ama bircok kisi de senin gbi dusunuyor olabilir hatta dusunuyordur.

Yorum

abi ferrari her kesime hitap etmeyecek bir otomobil, ferrari ff de ne kadar sürüş karakterine yol tutuşa bilimum şeylere sahip olsada ff çok tipsiz bir araba, 10 kişiden yedisi bence böyle söyler, dergilerin çoğu da bunu yazıyor, porsche'ye gelirsek, panamera yerine kesinlikle ve kesinlikle cls alırım, cayenne yerine de q7 alırım bunu da söyliyim, mercedes genel manada taaa ilk çıktığından beri koltuğunu hiçbir arabanın kapamadığı bir araba, 2001 e serisinde bizim insignia'dan daha fazla donanım var, mercedes güçse güç hızsa hız konforsa konfor, 458 italia veya 911 gt3 mükemmel araçlar fakat sl65 amg black series onları süpürür ve daha konforludur, mercedes aldığı paranın hakkını verebilecek tek araba, ferrari veya porsche fiyat performans oranında tatminkar ama, mercedes hep en iyisini vaadetti abi, audi denilen araç 90ların sonunda çıkmaya başladı, ondan öncesi audi 5 para etmez bir araçtı... ama mercedes hep en kalitelisiydi...

Yorum

öyle abi, mercedes tartışmasızdır, audi ne ki bmw ne ki?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                    öyle abi, mercedes tartışmasızdır, audi ne ki bmw ne ki?
                    MErcedes çok kült bir araba Otomobili otomobil yapan bana göre Mercedestir he abi çok mu seversin çok mu binersin deseniz yoo hiç öyle mercedes merakım olmadı ama ne demişler SEZARIN HAKKI SEZARA

Yorum

valla abi bir ara 115 bgliği 2002 e2 paket e200 komp ile değiştiriyordum ki peder olmaz dedi

Yorum

Ya hersey okey de omercim bana hala a ve b c ve hatta r serisini tatminkar sekilde aciklayamadiniz. Bumlarin ustundeki yildiz cakmami ben mi yanlis biliyorum. Aracin zaten 7 8 tane modeli var 3 u benim gozumde verdigin paranin anca yarisi eder. Barfagin dolu tarafi degil bos tarafi iyi kotuyu ayirt eder. A serisi daha kuka testni geyik testini gecemeyen takla atan bir arac yapmayin etmeyin.sen q 7 demissin q7 zaten porscheden al yapi aliyor... Sls amg ile digerlerinin testlerini acin okyun mercedes ya konfor
                        U ya sert ya direksitonu hislsiz ya fazla hisli gibi her zaman optimumu sqglamakta gucluk ceken bir arac.ayrica marka imaji hicnir zaman bir porsche bir ferrari kadar elit special olamaz.hele c serisi ile kendini bitirdi rezil etti marka imaji nerelee geldi millet mercedese lpg taktirdi . Ferrariye takmaya kalktilar araci geri satin aldi.yapmayin etmeyin genclik mercedesin imaji eskisi gibi degil.... Audi bile daha farkli daha elit hale geldi

Yorum

valla abi bir ara 115 bgliği 2002 e2 paket e200 komp ile değiştiriyordum ki peder olmaz dedi
                          Şimdi aklımda bir tane 96 model felan S320 L Var siyah sırf keyfe keder almak istiyorum

Yorum

abi tamam A, B ve R serileri çok iddialı modeller değil, piyasada fazla olmayışlarından zaten belli ben R serisi ya bir tane gördüm ya hiç görmedim... ama C serisi için çok fazla laf etmemeliyiz bence, C serisi gerçekten de kaliteli bir araç... nesi eksik abi? ne kötü huyu var? A4'le BMW 3 serisi de beş para etmez o zaman... abi tamam haklısın da adamlar bentley'e lpg taktırıyor, bunda ne var ki? piyasadaki cayenne'lerin yarısı belki lpg'lidir, kimse bilmez, panamera'da da lpg taktıran vardır buna eminim... porsche ferrari elit arabalar değil, bu arabalar piyasaya çıktıkları anda klasik sınıfına giren araçlar, seri üretim yapmayan araçlar... mercedes üretim bandından çıkan en iyi araç...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                              Şimdi aklımda bir tane 96 model felan S320 L Var siyah sırf keyfe keder almak istiyorum
                              balina kasa abi mükemmel konfor abidesi araçlar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                                Ya hersey okey de omercim bana hala a ve b c ve hatta r serisini tatminkar sekilde aciklayamadiniz. Bumlarin ustundeki yildiz cakmami ben mi yanlis biliyorum. Aracin zaten 7 8 tane modeli var 3 u benim gozumde verdigin paranin anca yarisi eder. Barfagin dolu tarafi degil bos tarafi iyi kotuyu ayirt eder. A serisi daha kuka testni geyik testini gecemeyen takla atan bir arac yapmayin etmeyin.sen q 7 demissin q7 zaten porscheden al yapi aliyor... Sls amg ile digerlerinin testlerini acin okyun mercedes ya konfor
                                U ya sert ya direksitonu hislsiz ya fazla hisli gibi her zaman optimumu sqglamakta gucluk ceken bir arac.ayrica marka imaji hicnir zaman bir porsche bir ferrari kadar elit special olamaz.hele c serisi ile kendini bitirdi rezil etti marka imaji nerelee geldi millet mercedese lpg taktirdi . Ferrariye takmaya kalktilar araci geri satin aldi.yapmayin etmeyin genclik mercedesin imaji eskisi gibi degil.... Audi bile daha farkli daha elit hale geldi
                                Bu dediklerin mümkün değil abi şöyle değil dediğim gibi C serisi konusunda ki düşüncelerimi sende biliyorsun daha önce konuştuk c ye vereceğim parayı sokağa atarım kedi köpek yesin daha iyi ama a'da alsan B'de alsan C'de alsan MErcedesin maraka kalitesi işçilik kalitesi motor kalitesi servis kalitesi her markanın önüne gecebilecek seviyede bir kere ilklerin öncüsü Mercedes MErcedesin politikları dünya otomobil Standartlarını belirliyor evet Sevdiğim bir laf vardır Mercedes'te Alfabe E'den başlar Dünyanın en önde gelmiş üst düzey kişiller politik siyasi askeri spor moda vs Mercedesi tercih eder ama bunlardan kaçı bir porche bir Ferrari tercih eder Audi dediğin araba bundan 10- 15 yıl önce taksiden ibaretti a100
                                Almanyada ki Bi mercedesten bi Bmw den destek almasaydı zaten bu günlere gelemezdi ki ben diyorum ki Konforsa konfor performanssa performans teknoloji ise teknoloji ürets,n maraklar MErcedes kim ne yaparsa yapsın daha iyisini yapabilir bunun kanaaatindeyim ben...

Yorum

İşleniyor...
                                X