Ynt: "MAKAS ATMA" nın doğuracağı kötü SONUÇ
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
Orjinal yazı sahibi: cagri
kamera olan aracın hızını artırdığını söyleyince aklıma geldi,
sağlam bir BMW şoförünün, bir avuç ........ya aynı anda hem ders verdiği hem cezasını kestiği video haha
bi de kafalarına sıkmak var abi
Yok Ömer Araba için o kadarda değmez
arabasından ziyade dünyaya pek faydası dokunan insanlar olmadıkları düşüncesi de sardı beni
bunlar ne kendilerine ne ailelerine nede millete faydası olan adamlar ancak başkasının canına malına kast eden az gelişmiş insan yavruları bunlar başka bişey değil...
bi de kafalarına sıkmak var abi
Yok Ömer Araba için o kadarda değmez
arabasından ziyade dünyaya pek faydası dokunan insanlar olmadıkları düşüncesi de sardı beni
bunlar ne kendilerine ne ailelerine nede millete faydası olan adamlar ancak başkasının canına malına kast eden az gelişmiş insan yavruları bunlar başka bişey değil...
Komple çelik kafeslerle çevrili süratli ve çevik araçlar üretip, iyi pilotlarla bu heriflerin peşine salacaksın trafikte.. makasa yanaşan oldu mmu hızla yaklaşıp sıkıştıracak, hatta o kafeslerle geçirip geçirip duracak ..................... arına haha haha haha haha
2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
Ben hep söyledim; halka açık yollarda atraksiyon olmaz. Ne usta şoförler dener böyle seylere ne de pilot seviyesindeki yarışçılar. Onlar için tek adrenLin enjeksiyon yeri pistlerdir. Mezarlıklar ve fizik tedavi üniteleri bu gibi hem kendini hem de baskalarını umarsizca tehlikeye atan insanlarla dolu.
Saygılar.
Aslen galatasaraylıyım. Siyah 2009 Opel insignia 1.6 turbo cosmo DVD 800
Yorum