http://www.vidivodo.com/605550/olude...ana-gelen-adam muhaha yourock
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
imana gelen adam
Collapse
X
-
Ynt: gülmekten yoruldum
benim dikkatimi çeken şey profesyonel paraşütçü abide kask vs. varken müşteride niye yok hadi düşerlerse zaten kemiklerini bulamazlarda, iniş sırasında bieyerlere ufak tefek çarpmalarda olusacak hasarlarda kask ve diğer ekipmanlar gerekirdi diye düşünüyorum*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
-
haha haha
Orjinal yazı sahibi: whiteaglebenim dikkatimi çeken şey profesyonel paraşütçü abide kask vs. varken müşteride niye yok hadi düşerlerse zaten kemiklerini bulamazlarda, iniş sırasında bieyerlere ufak tefek çarpmalarda olusacak hasarlarda kask ve diğer ekipmanlar gerekirdi diye düşünüyorum
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: whiteaglebenim dikkatimi çeken şey profesyonel paraşütçü abide kask vs. varken müşteride niye yok hadi düşerlerse zaten kemiklerini bulamazlarda, iniş sırasında bieyerlere ufak tefek çarpmalarda olusacak hasarlarda kask ve diğer ekipmanlar gerekirdi diye düşünüyorum
Yorum
-
Windows son sürüm downloader arkadaşlar ötesi yok!
Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?
Yorum
-
imana gelen adam
bir burda bir de Fatih beyin arabasında
Yorum
-
Ynt: imana gelen adam
Orjinal yazı sahibi: dawn1974bir burda bir de Fatih beyin arabasında
Bunun benzerini Fatih Abi'nin arabasında yaşadık Tek farkımız ben biraz daha sessidim ama sağ arka kapının tutacağının değişmiş olması lazım[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
Ynt: imana gelen adam
Orjinal yazı sahibi: opelmaniaOrjinal yazı sahibi: dawn1974bir burda bir de Fatih beyin arabasında
Bunun benzerini Fatih Abi'nin arabasında yaşadık Tek farkımız ben biraz daha sessidim ama sağ arka kapının tutacağının değişmiş olması lazım
Yorum
Yorum