Duyuru
Collapse
No announcement yet.
BMW RR vs. BMW M3
Collapse
X
-
Ynt: BMW RR vs. BMW M3
Orjinal yazı sahibi: bassoprofondoHer şey bir yana da, yahu bu adamların el atıp iyi yapamadıkları bir şey yok mu yahu haha haha haha
var kötü bişey yapmakHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
merso-C180 kısmına katılıyorum, ama Bmw-1.16 dan hala emin değilim Olaya sadece motor- performans verileri çerçevesinden bakmamak gerek, kasası sınıfındaki diğer araçlarla kıyaslandığında gayet güzel duruyor 16 nolu modeller2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bassoprofondomerso-C180 kısmına katılıyorum, ama Bmw-1.16 dan hala emin değilim Olaya sadece motor- performans verileri çerçevesinden bakmamak gerek, kasası sınıfındaki diğer araçlarla kıyaslandığında gayet güzel duruyor 16 nolu modellerInsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriOrjinal yazı sahibi: bassoprofondomerso-C180 kısmına katılıyorum, ama Bmw-1.16 dan hala emin değilim Olaya sadece motor- performans verileri çerçevesinden bakmamak gerek, kasası sınıfındaki diğer araçlarla kıyaslandığında gayet güzel duruyor 16 nolu modeller2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
Yorum
Yorum