Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Çarpışmadan, aynı anda 2 araba nasıl pert edilir?
Collapse
X
-
Ynt: Çarpışmadan, aynı anda 2 araba nasıl pert edilir?
Orjinal yazı sahibi: xxstormxxSanki özellikle yapılmış gibi. Böyle bir video yakalamak kolay iş değil.
al sana artisliğin sonuHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
yabancılarda vicdan diye birşey yokki, benzer durumlarda sürücüyü uyarmak yerine video çekmeyi daha cazip görüyorlar. bir başkasıda dorsesi açık kalmış kamyonu köprüye çarparken çekiyorduInsigniaTEAM
Yorum
-
Römorktaki araba perttir heralde ama neyseki diğer arabada bişey yok. Sadece spin atmış gibi göründü bana.Bu video nerde çekildi bilmiyorum ama Polonya, Çek, Bulgaristan, Slovakya ve İtalya'da bu tarz taşımalarla hep karşılaşabilirsiniz ve ben nedenini hala bilmiyorum. Nerden nereye ne maksatla götürdüklerini anlayamıyorum çünkü klasik araba veya rally araçları dışında sıradan sağlam araçların da çekildiğini hep görüyorum. Normalde 70-80'i geçmezler ama bu arkadaş arkasında römork olmasını umursamamış veya dediğiniz gibi uyumuş olabilir.
Yorum
Yorum