Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bu makası yiyen sizce bidaha trafiğe çıkabilirmi ?
Collapse
X
-
Ynt: Bu makası yiyen sizce bidaha trafiğe çıkabilirmi ?
Orjinal yazı sahibi: utkuMakası yiyen trafiğe çıkar mı bilmem ama makası atan bir daha aynı makası atamaz. Şansı yardım etmiş adama.
Bu kadar gözü kara olmak biraz saçma geliyor bana.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: nuriozenOrjinal yazı sahibi: utkuMakası yiyen trafiğe çıkar mı bilmem ama makası atan bir daha aynı makası atamaz. Şansı yardım etmiş adama.
Bu kadar gözü kara olmak biraz saçma geliyor bana.
Biz de makas atıyoruz, trafiğin bazen tadını çıkartıyoruz ama neredeyse 200km hızla bu kadar tehlikeli bir makasa kalkışmak saçma ve çok tehlikeli.
O süratte makas atan adam bir takım şeyleri göze almış olbilir ama çarptığı araçtaki adamın suçu ne?
Biraz trafik bilinci kesinlikle şart.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: _ToLGa_ondekı frene dokunsa facia olcak
Yorum
-
Tam bir bencillik bence makasi yiyene bi carpsa adamin sucu ne ??burasi herkese acik bir yol yaris alani degilki git orada yap boyle syleri ya o makas yiyene carpsaydi ya o aracin icinde cocuk falan olsaydi sabah sabah sinirlendim
Yorum
-
Yorum
-
valla adamı kınamakla beraber tebrikte etmiyor değilim,bizim ülkemizde kasaptan bakkaldan ehliyet sahibi olan o kadar çok sürücü var ki bu makası atan çok soğukkanlı ama yanından gectiği herhangi bir arabada bu kadar soğukkanlı davranamayacak bir şöförde olabilir...bu nedenle ben makasa çıktığım zaman bile bayan arabası diye tabir ettiğim modellere yaklaşmam mesela bunu yapacaksan çok dikkatli olacaksın kendine bişey olsa bi yere kadar ama sırf ben eylenecem diye başkasına zarar vermek bunun vebali çok ağır olur bununla yaşanmaz...
Yorum
-
yazık günah parçalanıp gidecekler..*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
Yorum