Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Top Gear (Ben bu adamlara bayılıyorum :) )
Collapse
X
-
Ynt: Top Gear (Ben bu adamlara bayılıyorum )
Bende bir zamanlar keyifle izlerdim ki programlarından birinde Türkiyeme hakaretler ederken Kuzey Irak'a övgüler yağdırana kadar Bunun üzerine tüm Milliyetci duygularımla bu adamlar ve programlarından nefret ediyorum prim yaptırmayalım böyle haysiyet fukaralarına...
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.
İngiltere'nin dünyaca ünlü televizyon programı Top Gear'da sunucuların Türkiye hakkında söyledikleri şok etkisi yarattı.
http://www2.dha.com.tr/top-gear-turk...er_132370.html
Yorum
-
bunu bilmiyordum, gerçekten yaptıkları adilik ve ayrıca da burada sayamayacağım bir çok sıfat var. zaten Türkiye'yi kim seviyor ki? bunlar sevsin, dost olsun bize... bunlar düşmanlıklarını açıkça gösterenler, gizliden gizliye tüm avrupa zaten düşman, Türkler'e ve en önemlisi ''Müslüman''lara, zaten Türkler'e düşman olmalarının sebebi de halkımızın %99'unun Müslüman olmasından geliyor...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23bunu bilmiyordum, gerçekten yaptıkları adilik ve ayrıca da burada sayamayacağım bir çok sıfat var. zaten Türkiye'yi kim seviyor ki? bunlar sevsin, dost olsun bize... bunlar düşmanlıklarını açıkça gösterenler, gizliden gizliye tüm avrupa zaten düşman, Türkler'e ve en önemlisi ''Müslüman''lara, zaten Türkler'e düşman olmalarının sebebi de halkımızın %99'unun Müslüman olmasından geliyor...
Varımız yoğumuz bu topraklarda ki halkımız devletimiz askerimiz gerisi boş...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffOrjinal yazı sahibi: 35OFT23bunu bilmiyordum, gerçekten yaptıkları adilik ve ayrıca da burada sayamayacağım bir çok sıfat var. zaten Türkiye'yi kim seviyor ki? bunlar sevsin, dost olsun bize... bunlar düşmanlıklarını açıkça gösterenler, gizliden gizliye tüm avrupa zaten düşman, Türkler'e ve en önemlisi ''Müslüman''lara, zaten Türkler'e düşman olmalarının sebebi de halkımızın %99'unun Müslüman olmasından geliyor...
Varımız yoğumuz bu topraklarda ki halkımız devletimiz askerimiz gerisi boş...
Yorum
-
böyle birşey yapmamalılardı, tamamen kendi ezikliklerini ortaya sermişler...
ama şuda var, Suriye'ye geçtiklerinde Allah cezalarını vermiş
http://www.youtube.com/watch?v=6Z8TeXseM3c#t=357s (video kendiliğinden 5:57'nci saniyeye geçiyor)
başına gelen şey için üzülsemde pek acıdığım söylenemez malesef..InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriböyle birşey yapmamalılardı, tamamen kendi ezikliklerini ortaya sermişler...
ama şuda var, Suriye'ye geçtiklerinde Allah cezalarını vermiş
http://www.youtube.com/watch?v=6Z8TeXseM3c#t=357s (video kendiliğinden 5:57'nci saniyeye geçiyor)
başına gelen şey için üzülsemde pek acıdığım söylenemez malesef..
Yorum
-
Kürdistan zaten bunlar gibi emperyalist devletlerin hayalini kurduğu bir ülke değil mi? Türkiye'ye karşı bu tarz aşağılayıcı söylemlerle ilk kez karşılaşmıyoruz. Adamlar bizi hiç ama hiç sevmiyor çok net. Ben de onlar sevmiyorum ama
Yorum
Yorum