Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Club Tofaş Kayseri :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Club Tofaş Kayseri

Orjinal yazı sahibi: cekY
    "1'de Yan 2'de İsyan 3'de Destan 4'de Derman 5'de Ferman"
    " Düş peşindeysen... Düş peşime.."

Altımda en kral araba olsun Şahin'in Doğan'ın yerini tutamaz.Gönlümde hep ayrı biryeri vardır
    Başlıkla uyumlu bir paylaşım olsun. Kayserililerin de gönlünde ayrı bir yeri var sanıyorum;

Смотрите любимые видео, слушайте любимые песни, загружайте собственные ролики и делитесь ими с друзьями, близкими и целым миром.

'11 Insignia   |   Edition + Elegance   |   1.6T   |   Olimpik Beyaz

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=8025.0

Yorum

Bi türkücü vardı.Sırf Şahin, Doğan için parça yapıyordu.Bulabilirsem eklerim onlarıda

Yorum

3-4 milyarlık arabalar bu manyaklar yüzünden 8e 9lara fırladı yahu. Tempra tipodan pahalı olmuş 93 94 model tofaşlar.
        [COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR

Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)

Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)

Yorum

2000 model metelik renk, klimalı doğan slx 10-12 bin civarı değişiyor Eskiden 3-4 bine alınıyordu..

Yorum

kusura bakmayında bu şahinci dogancı 106cı hepsini gebertesim geliyor hepsinin tipide hareketleride aynı ve cogu serseri modeller artis artis araba kullanmaları müzik son ses polat alemdar gibi etrafı kesmeleri
            2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
            2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: CRR
              Orjinal yazı sahibi: Hasan
              Ben de buralarda gördüm geçen Doğan buluşmasıydı heralde 3-4 tane arka arkaya.

"Mecnun bilseydi Tofaş sevgisini, sever miydi hiç Leyla zillisini" yazdırmışlar aklıma kazındı iyice
              Geçtiğimiz gün Emre Abim (DiaDavidoff), abim, Yunus Abim (Ankara Opak) ve ben Ostim'de bir benzinlikte Doğan gördük.

Jantlar, tamponlar falan her şeyi tam aracın. Kaputun sağ alt tarafına yazılmış yazıyı aynen aktarıyorum;

''İlk görüşte aşka inanır mısın? Yoksa etrafında bir tur daha atayım mı?''
              Yazı orjinaldi ama

Tabi aracın sahibi kardeşte 40 derece sıcakta simsiyah takım ve siyah gömlekle tam bir Doğancı duruşu sergiledi Tebrik ederim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                Orjinal yazı sahibi: CRR
                Orjinal yazı sahibi: Hasan
                Ben de buralarda gördüm geçen Doğan buluşmasıydı heralde 3-4 tane arka arkaya.

"Mecnun bilseydi Tofaş sevgisini, sever miydi hiç Leyla zillisini" yazdırmışlar aklıma kazındı iyice
                Geçtiğimiz gün Emre Abim (DiaDavidoff), abim, Yunus Abim (Ankara Opak) ve ben Ostim'de bir benzinlikte Doğan gördük.

Jantlar, tamponlar falan her şeyi tam aracın. Kaputun sağ alt tarafına yazılmış yazıyı aynen aktarıyorum;

''İlk görüşte aşka inanır mısın? Yoksa etrafında bir tur daha atayım mı?''
                Yazı orjinaldi ama

Tabi aracın sahibi kardeşte 40 derece sıcakta simsiyah takım ve siyah gömlekle tam bir Doğancı duruşu sergiledi Tebrik ederim
                haha haha haha haha haha

Yorum

İşleniyor...
                X