Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Club Tofaş Kayseri :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Club Tofaş Kayseri

Helal olsun saygı duydum önemli olan araba club ı olmak değil birlik ve beraberliği baki kılabilmek bak adamlar başarmış valla

Yorum

valla ben çok beğendm)
      F30 Sport+

Yorum

Baya kalabalıklar ne güzel
        2016 w205 AMG

Yorum

"Parası olan değil hastası olan biner" Çok hoşuma giden modifiye açık araçlar..

Yorum

Walla süper organizasyon yapmışlar bence de ...
            Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

gercekten cok güzel bu duyguyu yaşamak buravo clapclap clapclap clapclap
              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Bu adamların forumu falan yok mu? Kardeş forum olalım bunlarla
                2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Evet gerçekten çok güzel bir etkinlik olmuş, Tebrik etmek gerekir. clapclap
                  Forumda da belirtmiştim.1994 yılında "0" olarak aldığım "Şahin (beyaz)" hala bende onuda kullanıyorum. oleyy
                  Şahin'i alıp bende mi aralarına katılsam? rolleyes

Yorum

cemil abi ses cıkaran eksozt yoksa olmaz ama ihihi ihihi
                    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
                      Evet gerçekten çok güzel bir etkinlik olmuş, Tebrik etmek gerekir. clapclap
                      Forumda da belirtmiştim.1994 yılında "0" olarak aldığım "Şahin (beyaz)" hala bende onuda kullanıyorum. oleyy
                      Şahin'i alıp bende mi aralarına katılsam? rolleyes
                      Araba sayısı çok olunca birden fazla clube üye olunabiliyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Cemil abi, babam 96 da tutturmuştu ille de 94 model şahin alıcam diye neymiş onlar beyinli motormuş) çok iyi biliyorum 6 aya yakın aradık istediğimiz gibi bişey bulamamıştık en sonun kızdı gitti 93 model doğan slx almıştı)
                        F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                          cemil abi ses cıkaran eksozt yoksa olmaz ama ihihi ihihi
                          Emre, yok yok ben sessiz olarak kullanmaktan yanayım ihihi

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                          Araba sayısı çok olunca birden fazla clube üye olunabiliyor
                          Fatih bey ben sizlerle birlikte olmaktan mutluyum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                          Cemil abi, babam 96 da tutturmuştu ille de 94 model şahin alıcam diye neymiş onlar beyinli motormuş) çok iyi biliyorum 6 aya yakın aradık istediğimiz gibi bişey bulamamıştık en sonun kızdı gitti 93 model doğan slx almıştı)
                          Gökhan kardeşim, yaklaşık yarım saat önce başka bir konuda" Emrezxr" ile konuştum. Emre'de kendine göre dere tepe kullanacağı bir araca sahip olduğunu söyledi, Şahin'i dere tepe, her yere rahatlıkla sürebilirsin, hiç bana mısın demez. Yüksekliği sayesinde de her yerden rahatlıkla geçebilirsin. O benim ilk göz ağrım, yeri ayrıdır...

Yorum

yaaa cemil abi bu insignia cok masraflı işte bu yüzden arabaya kıyamadıgın için 2 araba gerekiyor ihihi ihihi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                              yaaa cemil abi bu insignia cok masraflı işte bu yüzden arabaya kıyamadıgın için 2 araba gerekiyor ihihi ihihi
                              Emre senin 2 tekerli canavar varya yetmiyormu ?

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                              X