İnşallah bi gün şu mesajını okuruz "Hayallerim gercek oldu,Panamera alıyorum ama sizlerden ayrılmayacam arkadaşlar"
O gün senin adına senden daha çok mutlu olurum
İnşallah bi gün şu mesajını okuruz "Hayallerim gercek oldu,Panamera alıyorum ama sizlerden ayrılmayacam arkadaşlar"
Maseratti den de çok vahşi sesler geliyor.
Kendim çektim gerçeklerinin yanında olunca daha da bir heycan veriyor.
Yine de Insignia çok iyi bir araba. Yani bu araçlar fiyat olarak Insignia yi katlıyorlar fakat elde ettiğin deger Insignia'yı aynı ölçüde katlamıyor.
Maseratti den de çok vahşi sesler geliyor.
Kendim çektim gerçeklerinin yanında olunca daha da bir heycan veriyor.
Yine de Insignia çok iyi bir araba. Yani bu araçlar fiyat olarak Insignia yi katlıyorlar fakat elde ettiğin deger Insignia'yı aynı ölçüde katlamıyor.
Araçlardan elde edilen değerin göreceli olduğunu düşünmekle beraber kendi adıma +1 diyorum.
2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
Aslında bu hayal bizim bu camiadan herkeste var.
Hatta ben de dayanamayip test sürüşü yaptım. Ama gönül rahatlığı ile ve büyük bir keyifle söylüyorum bizim Insignialarımızın bu araçlardan altta kalacak yönü yok. Kıyaslanmısı doğru olmayabilir ancak bu makineler benim gözümde bukadar çok para haketmiyor. Sürünce bunu anladım ondan önce gözümde çok buyutüyordum.
Bir de unutmadan videoyu paylasim
Merhaba Insigniateam Dostları. Birçok Erkeğin hayalini süsleyen bu atı biraz kullanma olamağı yakaladım. Böylece videosunu paylaşmak istedim. Kalbten gelen b...
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum