Duyuru

Collapse
No announcement yet.

HERŞEY O LEZZETLİ MAMA İÇİN :-)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• HERŞEY O LEZZETLİ MAMA İÇİN :-)

Bu benim HUSKY cinsi (Sibirya Kurdu) dostum böyle bi sevgi olamaz inanın bana.30 yaşından sonra ilk köpeğim bunun sevgisi anlatılmaz yaşanır paylaşmak istedim ama ses 1/2 saniye geriden geliyor onu nedenini çözemedim

Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Ynt: HERŞEY O LEZZETLİ MAMA İÇİN :-)

telefonun nokia'ysa sesin geç gelmesi, erken gelmesi, bazen hiç gelmemesi normaldir abi
    InsigniaTEAM

Yorum

Görünce kendı goldun kırmamız aklıma geldi , arabayla bilerek çarptılar.
      2016 w205 AMG

Yorum

Maşallah Abi.Çok güzel, eğitimli.Benim Kangal ne durdan anlar ne çüşten

Yorum

valla nokia cağrı yaa ama diyer videolarda olmuyordu ama neyse bu eğitim işi cinsiyle alakalı kangalı salacan meraya izlesin dursun seni benimkisini salsan meraya bidaha gelmez animallah ihihi ihihi ihihi ihihi
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Maşallah çok şeker bir dostunuz var
            2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
              bu eğitim işi cinsiyle alakalı kangalı salacan meraya izlesin dursun seni benimkisini salsan meraya bidaha gelmez animallah ihihi ihihi ihihi ihihi
              Benimkini zaten abi eğiticem diye uğraşmadım.8-9 yaşında şimdi.O eğitilecek yaşlardayken ben anlamazdım eğitimden

Avlu geniş salıyoruz geceleri bütün avluyu geziyo geliyo kapının önünde yatıyo sabaha kadar

Yorum

abi mamasız eğitim denedin mi hiç? yoksa yapılarında mı var yetenek sizsinizde golden vardı, her hareketten sonra sahibi mama vermek yerine öpüyordu
                InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
                  Maşallah çok şeker bir dostunuz var
                  cok teşşekurler mehmet abi şimdi uzerime atlamasına fazla izin vermiyorum onunla eger yuvarlanıp oynuyacaksam eski bi elbisem var onları giyiyorum o elbiseleri giydiğimi bi görsün valla ceylan gibi sekiyor yanına gelmem için

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                    abi mamasız eğitim denedin mi hiç? yoksa yapılarında mı var yetenek sizsinizde golden vardı, her hareketten sonra sahibi mama vermek yerine öpüyordu
                    heee o başka bu daha 7 aylık yani daha yavru unutmaması için mama veriyorum o yaptırdıgım hareketlerin % 90 mamasız yaptırıyorum ama som ölü taklitini mesela 3 gü oldu bide malum cameraya cekiyorum diye garantiye alayım dedim işi:-)

Yorum

İşleniyor...
                    X