Duyuru

Collapse
No announcement yet.

20.000 Watt Chevy Tahoe

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 20.000 Watt Chevy Tahoe

Orjinal yazı sahibi: DjiN
    Evet aracta şu anda sadece subwoofer ve amfi mevcut. Ben Izmir'de Muzik Hastanesinde yaptırdım baglantıyı. Infinity markasını hem cok ovduler hemde opel orjinalinde tercih ettiği için kullandım. Istanbulda yapan yer varmı bilmiyorum ama bu ürün özel bir seri ve siparişle yurt dışından getirtiyorlar sanırım. Bagajda yer kaplamıyor.Bildiğiniz kutu sub sistemleri gibi değil. Yaklaşık 10 cm genişliği var. ALdığım yer bana bunları soylemişti. İncelemek isterseniz link;

Bi kaç soru daha...kusurabakma

Twitter niye taktırmadın...Bu kadar orjinal bir bass aldıktan sonra tiz veya mid ihtiyacı duymadınmı?Yoksa yeterli mi diyosun...Bunu şu açıdan soruyorum..Böyle güsel bir set taktırdığna göre sesin kalitesinden anlayan biri olduğun belli.Genelde bizim araçlarda tiz az diye sıkıntı yapan var ki biraz öyle...Sen ne düşünüyorsun bu konuda..?Ben de çok aşırı tiz sevmem ama sesin net olmasını yani bouk olmamasını isterim.

Sitesini incelemiştim..Ürünü sen mi sipariş ettin yoksa onlarmı getirmişti.?

Yorum

Bana kalırsa arabanın ses sistemi komple yetersiz. Opel Combo da bile daha iyi ses var .

Kapı hoparlorleri boyut olarak standart ölçülerde değil. Ben Focal için araştırma yapmıştım. Yetkili kişiler yaparız dedi ama araç içinde biraz oynamalar yapmak gerekebilir. Bende garanti süresi dolmadan bu işlere girmek istemedim. Bu unite istediğim zaman sokulebilecek şekilde ayarlı. 2-3 tane vida tutuyor. Kablo kesimi yapılmadı. Dolayısıyla şu an beklemedeyim.

Yorum

Ürünü ben getirtmedim. Şans eseri birisi getirtip almaktan vazgeçmiş. O ürünü kapmıştım.

Yorum

Focal ve bu set iyi olur gibime geliyor..
          Verdiğin bilgiler için teşekkürler..
          Kafanı şişirdim biraz ama sesle uğraşan pek kimse yok...

Aslında 4 tane TS 6985 olsa focal e de gerek yok ama eskide kaldı artık

Yorum

Ne demek yardımcı olabildiysem sevindim.

Pioneer mı kaldı artık

Yorum

Bana kalırsa arabanın ses sistemi komple yetersiz. Opel Combo da bile daha iyi ses var .
              abi yapma, zaten dışarda Insignia çok yakıyor diye adı çıktı arabanın, ses sistemi bari kötü bilinmesin ihihi
              ses iyi ama senin önceki aracından da alışkanlığın varsa ondan yetersiz gelmiş olabilir.
              stock sistemler içinde Insignia'nınki gayet iyi bence, tek sıkıntı arka hoparlörler çok zayıf.
              InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                abi yapma, zaten dışarda Insignia çok yakıyor diye adı çıktı arabanın, ses sistemi bari kötü bilinmesin ihihi
                ses iyi ama senin önceki aracından da alışkanlığın varsa ondan yetersiz gelmiş olabilir.
                stock sistemler içinde Insignia'nınki gayet iyi bence, tek sıkıntı arka hoparlörler çok zayıf.
                Çağrı
                Ses güzel ama ne zaman güzel...
                Luciano Pavarotti dinlerken güzel...
                Lorena Mckennit dinlerken güzel....
                Secret Garden veya Budha Bar dinlerken güzel...

Peki 20.000 WATT gibi brşey dinlemek istersem nolcak...
                Bu fazla tamam...
                Ama Tiesto falan dinlerken harbi yetersiz...

Yorum

visit: http://www.stevemeadedesigns.com/board - join today!i think i got gorillas in the cabin - and i had to drive home with a mirror out because of it.

Bu kadar eziyete gerek yok bence...
                  [COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR

Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)

Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)

Yorum

[/quote]
                    Çağrı
                    Ses güzel ama ne zaman güzel...
                    Luciano Pavarotti dinlerken güzel...
                    Lorena Mckennit dinlerken güzel....
                    Secret Garden veya Budha Bar dinlerken güzel...

Peki 20.000 WATT gibi brşey dinlemek istersem nolcak...
                    Bu fazla tamam...
                    Ama Tiesto falan dinlerken harbi yetersiz...
                    [/quote]

Katılıyorum ihihi Boyle bir album dinlemek istediğinde seni tatmin edermi ses

Yorum

tabiki tatmin etmez, ben stocklar içerisinde gayet iyi demiştim (bose yada türevleri hari&#231
                      yada en azından bana Vectra C'den sonra gayet iyi geldi ihihi Opel'in 2008 ve öncesi modellerinin çoğunda çok uyuz bir sistem var, belirli bir ses seviyesinden sonra bassı otomatik kısıyor, sözde sistemi koruyormuş
                      yani kısaca ses sistemi tabiki yetersiz ama diğer araçlarla karşılaştırınca başarılı
                      InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: skydroll
                        Focal ve bu set iyi olur gibime geliyor..
                        Verdiğin bilgiler için teşekkürler..
                        Kafanı şişirdim biraz ama sesle uğraşan pek kimse yok...

Aslında 4 tane TS 6985 olsa focal e de gerek yok ama eskide kaldı artık
                        4 tane TS 6985,KEH 8600 teyp,1 çift TS 20 tweeter aahhh ahhh ne günlerdi

Yorum

buluşmada dinlediğim kadarıyla DiiN in taktığı subwoofer sanki ses kalitesini tamamen değiştirmiş gibi geldi bana. yani benimkinden kat kat daha iyiydi. çok temiz bas vurduğu gibi tizleri de oldukça güzel geliyordu. bu arada subwoofer bagajda çok şık duruyordu. tek dezavantajı orta kolçaktan bagaja ulaşılamıyor
                          ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
                          ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

Bizimkilere ön ve arkalara birer çift sağlam kompenant koyacaksın.Güzel bir anfi ile besleyeceksin bunlar.Arka pandizota'da 2 tane 16-20cmlik küçük wooferlardan(Hertz gibi kaliteli markalardan) ses kalitesi artar diye düşünüyorum.

Yorum

İşleniyor...
                            X