Duyuru

Collapse
No announcement yet.

20.000 Watt Chevy Tahoe

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 20.000 Watt Chevy Tahoe

Yine çoğunuzun bildiği bir videodur ama anıları tazeleyelim... Bu Tahoe'nin birçok videosu mevcut...

dropped of a few co-workers off to pick up a few fords for our company fleet. The manager of the fleet center wanted to hear it so i let him and the buildin...
    [COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR

Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)

Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)

Ynt: 20.000 Watt Chevy Tahoe

bu ne yahu 20 000 watt ne demekk

Yorum

Cok fazla. Bana bu yetiyor

Yorum

mukemmel gorunuyorr

Yorum

Djin amfilerin nerde duruyor...?

Yorum

AMfi polymer kasa icine gomulu.

Yorum

Seninki orijinal gibi
              Orjinal yazı sahibi: DjiN
              Cok fazla. Bana bu yetiyor

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
              17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
              35GB5825  A Rh+

Yorum

gerçektende orjinal gibi. hatta markası da infinity sanırım hatırladığım kadarıyla Insignia'ya ilk woofer yaptıranlardandın, dh'den öyle hatırlıyorum sanki
                InsigniaTEAM

Yorum

Evet Infinity tavsiye ederim.

Yorum

Çok güzel sistem yapmışsınız. Ne kadara maloldu ? Bu arada videoda verdiğim araç adam tam bass vuracakken arkasına yaslanıp konsoldan birşeye basıyor. Ona bastığı an aracın rölantisi yükseliyor sanırım arka kısımdaki wooferları beslemek için jeneratörmüdür nedir ?
                    [COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR

Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)

Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)

Yorum

Bana maliyeti yaklaşık 1000 Tl oldu tüm sistemin montajı ile birlikte. Bu sistemi yaptıktan sonra Mehmet arkadaşımızın tavsiyeleri ile Fly Audio taktırdım. Normalde arka hoparlore giden kablolardan baglantı almıştık. Ama Fly uzerinde direkt subwoofer ve amfi girişi var sanırım. Belki bağlantıyı değiştirebilirim. Muhtemelen daha temiz , iyi bir ses alırım bu şekilde.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DjiN
                        Bana maliyeti yaklaşık 1000 Tl oldu tüm sistemin montajı ile birlikte. Bu sistemi yaptıktan sonra Mehmet arkadaşımızın tavsiyeleri ile Fly Audio taktırdım. Normalde arka hoparlore giden kablolardan baglantı almıştık. Ama Fly uzerinde direkt subwoofer ve amfi girişi var sanırım. Belki bağlantıyı değiştirebilirim. Muhtemelen daha temiz , iyi bir ses alırım bu şekilde.
                        Bagajda bulanan sistemde sadece subwoofer var sanırım...
                        Tiz sesler için bir çalışma oldumu araç içinde ...
                        İzmir de yaptırdınız galiba..İstabulda aynısını yapabilecek yetkili bir firma varmı?
                        Biraz daha bilgi verebilirseniz sevinirim..

Yorum

Evet aracta şu anda sadece subwoofer ve amfi mevcut. Ben Izmir'de Muzik Hastanesinde yaptırdım baglantıyı. Infinity markasını hem cok ovduler hemde opel orjinalinde tercih ettiği için kullandım. Istanbulda yapan yer varmı bilmiyorum ama bu ürün özel bir seri ve siparişle yurt dışından getirtiyorlar sanırım. Bagajda yer kaplamıyor.Bildiğiniz kutu sub sistemleri gibi değil. Yaklaşık 10 cm genişliği var. ALdığım yer bana bunları soylemişti. İncelemek isterseniz link;

Yorum

sesi videoya alabilmen mümkün mü abi
                            InsigniaTEAM

Yorum

Sesi kaydetmeyi denerim ama basslardan boguk cıkabilir ses. Geçen hafta Taner ve Murat ile bulustugumuzda onlara da gostermiştim. Sesi falan beraber denemiştik. Gerek Fly Audio gerekse Infinity onlar tarafından da begenildi.

Yorum

İşleniyor...
                              X