Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ses'e gel ses'e Audi RS4 4.2. Dyno Test
Collapse
X
-
Ynt: Ses'e gel ses'e Audi RS4 4.2. Dyno Test
o ses beygirlerin sesi işte ne ses varmış beeeHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
-
"O" ayrıntıya kaç kişi dikkat etti ?
[COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR
Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)
Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)
Yorum
-
o arkada acılan aşırı ekzost dumanını çekmesi için işte bunu diyorum böyle bir dyno olmalı adamlar arabalarını hangi hava koşulu olursa olsun sabit sıcaklıkta ve nem oranında test ediyorlar bi gittiklerinde hava 15 bi gittiklerinde 25 olmuyor ve net artış net düşüşleri görüyorlar adamlar daha önce 15 derecede girmiş arabayı odanın sıcaklığını 15 dereceye cıkartıp veya düşürüp test ediyorlar biz yağmurlu hava olduğu için bu kadar cıktı o girdiğinde hava sıcaktır düşük çıktı fela felan felan...
Yorum
-
slm arkadaşlar dyno demişken aracımızı aldık chipledikte konu açacam yarın ama dayanamadım hava nem vs derken aracın ilk ölçüm verisi 154 hp 2 ci ölçüm yazılımdan sonra 198 falan verdi nerde kaldı 180 artı 40 hp ? bir yerlerde bir hatamı var yoksa hava nemmmi ))chip yaparken fatih abi bülent abi yanımdaydı sağ olsunlar...
2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dragon_10slm arkadaşlar dyno demişken aracımızı aldık chipledikte konu açacam yarın ama dayanamadım hava nem vs derken aracın ilk ölçüm verisi 154 hp 2 ci ölçüm yazılımdan sonra 198 falan verdi nerde kaldı 180 artı 40 hp ? bir yerlerde bir hatamı var yoksa hava nemmmi ))chip yaparken fatih abi bülent abi yanımdaydı sağ olsunlar...2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
Yorum
Yorum