Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İstanbul'dan '64 Corvette

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İstanbul'dan '64 Corvette

Short tour in a 64 Vette with 327/365 with two acceleration runs in Istanbul, Turkey
    InsigniaTEAM

Ynt: İstanbul'dan '64 Corvette

Radardan sonra yapıştırış neydi öyle Kamera açısı ve lens iyi seçilmiş. Gazlamak ne zevklidir bunla. rolleyes

1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
      Short tour in a 64 Vette with 327/365 with two acceleration runs in Istanbul, Turkey
      Abi ben bu arabalardan TDU sağolsun nefret etmeye başladım
      Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
      Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
      VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

TDUdan bunun Stringray olan sarı modelleri çok beladır. Video harika abi Corvette kolleksiyoneri olmalı garajdada deli cihazlar görür gibi oldum.
        [COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR

Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)

Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)

Yorum

sesi yeter çok güzel yapıştırdı valla adam, yaklaşık 60 ile filan giderken bire çekti var mı böyle bişey

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
            sesi yeter çok güzel yapıştırdı valla adam, yaklaşık 60 ile filan giderken bire çekti var mı böyle bişey
            arada bende yapıyorum 1.vites kickdownda 70 görüyor manuel olarak 1'e takarsam redline'da 80'e kadar çıkıyor.
            bunun dezavantajı araba 2.0 olmasına rağmen ilk kalkışta ciddi bir hantallığı var 4-ilerinin vites oranları çok uzun.
            InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
              arada bende yapıyorum 1.vites kickdownda 70 görüyor manuel olarak 1'e takarsam redline'da 80'e kadar çıkıyor.
              bunun dezavantajı araba 2.0 olmasına rağmen ilk kalkışta ciddi bir hantallığı var 4-ilerinin vites oranları çok uzun.
              bu baya 100'e filan yapıştırdı sanırsam 1. vites peki çağrıcım boşta kökleyip D'ye alsan daha ii kalkmaz mı sizin araç?

Yorum

ondan sonra şanzımanı yerden toplayım :P haha bazen paralel parkta bile D-R arası geçişlerde şanzımanın gecikmesinden dolayı gaza erken basmışsam küt diye bir sesle birlikte araba birden atılıyor içim gidiyor ona, dediğin gibi yaparsam kalpten giderim ben heralde
                InsigniaTEAM

Yorum

ondan sonra şanzımanı yerden toplayım :P haha bazen paralel parkta bile D-R arası geçişlerde şanzımanın gecikmesinden dolayı gaza erken basmışsam küt diye bir sesle birlikte araba birden atılıyor içim gidiyor ona, dediğin gibi yaparsam kalpten giderim ben heralde
                  kalitesiz otomatik bir araçla denemek lazım önce sonra vectrada deneriz ama tahminimce boştan d'ye almak sıkıntı yapmaz gibime geliyor, çünkü giderken aracı boşa alabiliyorsun, ve sonra tekrar d'ye çekebiliyorsun, dururken niye olmasın

Yorum

İşleniyor...
                  X