Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İstanbul'dan '64 Corvette
Collapse
X
-
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Ynt: İstanbul'dan '64 Corvette
TDUdan bunun Stringray olan sarı modelleri çok beladır. Video harika abi Corvette kolleksiyoneri olmalı garajdada deli cihazlar görür gibi oldum.[COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR
Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)
Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23sesi yeter çok güzel yapıştırdı valla adam, yaklaşık 60 ile filan giderken bire çekti var mı böyle bişey
bunun dezavantajı araba 2.0 olmasına rağmen ilk kalkışta ciddi bir hantallığı var 4-ilerinin vites oranları çok uzun.InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriOrjinal yazı sahibi: 35OFT23sesi yeter çok güzel yapıştırdı valla adam, yaklaşık 60 ile filan giderken bire çekti var mı böyle bişey
bunun dezavantajı araba 2.0 olmasına rağmen ilk kalkışta ciddi bir hantallığı var 4-ilerinin vites oranları çok uzun.
Yorum
-
ondan sonra şanzımanı yerden toplayım :P haha bazen paralel parkta bile D-R arası geçişlerde şanzımanın gecikmesinden dolayı gaza erken basmışsam küt diye bir sesle birlikte araba birden atılıyor içim gidiyor ona, dediğin gibi yaparsam kalpten giderim ben heraldeInsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriondan sonra şanzımanı yerden toplayım :P haha bazen paralel parkta bile D-R arası geçişlerde şanzımanın gecikmesinden dolayı gaza erken basmışsam küt diye bir sesle birlikte araba birden atılıyor içim gidiyor ona, dediğin gibi yaparsam kalpten giderim ben heralde
Yorum
Yorum