Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İstanbul'dan '64 Corvette
Collapse
X
-
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Ynt: İstanbul'dan '64 Corvette
TDUdan bunun Stringray olan sarı modelleri çok beladır. Video harika abi Corvette kolleksiyoneri olmalı garajdada deli cihazlar görür gibi oldum.[COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR
Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)
Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23sesi yeterçok güzel yapıştırdı valla adam, yaklaşık 60 ile filan giderken bire çekti var mı böyle bişey
manuel olarak 1'e takarsam redline'da 80'e kadar çıkıyor.
bunun dezavantajı araba 2.0 olmasına rağmen ilk kalkışta ciddi bir hantallığı var 4-ilerinin vites oranları çok uzun.InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriOrjinal yazı sahibi: 35OFT23sesi yeterçok güzel yapıştırdı valla adam, yaklaşık 60 ile filan giderken bire çekti var mı böyle bişey
manuel olarak 1'e takarsam redline'da 80'e kadar çıkıyor.
bunun dezavantajı araba 2.0 olmasına rağmen ilk kalkışta ciddi bir hantallığı var 4-ilerinin vites oranları çok uzun.peki çağrıcım boşta kökleyip D'ye alsan daha ii kalkmaz mı sizin araç?
Yorum
-
ondan sonra şanzımanı yerden toplayım :P haha bazen paralel parkta bile D-R arası geçişlerde şanzımanın gecikmesinden dolayı gaza erken basmışsam küt diye bir sesle birlikte araba birden atılıyor içim gidiyor ona, dediğin gibi yaparsam kalpten giderim ben heraldeInsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriondan sonra şanzımanı yerden toplayım :P haha bazen paralel parkta bile D-R arası geçişlerde şanzımanın gecikmesinden dolayı gaza erken basmışsam küt diye bir sesle birlikte araba birden atılıyor içim gidiyor ona, dediğin gibi yaparsam kalpten giderim ben heraldesonra vectrada deneriz
ama tahminimce boştan d'ye almak sıkıntı yapmaz gibime geliyor, çünkü giderken aracı boşa alabiliyorsun, ve sonra tekrar d'ye çekebiliyorsun, dururken niye olmasın
Yorum
Yorum