Duyuru
Collapse
No announcement yet.
insignia 180 cosmo 270 basaçaktım iananın hem çekım hem hız zorr
Collapse
X
-
Ynt: insignia 180 cosmo 270 basaçaktım iananın hem çekım hem hız zorr
Orjinal yazı sahibi: sahannn520 bmv ye karşı 16 .motor yapmazzzzzzmış
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
ufuk benim rakibim olabilmen için benim tanımadığım biri olman lazım o da artık geçti dostlarımı rakip görmem sadece muhabbetine 2 ders veririm 1 ders alırım
Beni tanıyanlar bilir bazı arkadaşlar gibi öne geçince arkasına bakmayanlardan değilim bu mesajı alan almıştır
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXufuk benim rakibim olabilmen için benim tanımadığım biri olman lazım o da artık geçti dostlarımı rakip görmem sadece muhabbetine 2 ders veririm 1 ders alırım
Beni tanıyanlar bilir bazı arkadaşlar gibi öne geçince arkasına bakmayanlardan değilim bu mesajı alan almıştır
Fatih abi seninle ilk tanışmamızda Felipe Massa veya David Coulthart falan karşıma çıkçakmış gibi geliyor...Korktum yaaww.
Bu şöhret nerden geliyor..Sağ elini sol ayağına bağlayıp mu kullanıyosun...
Ben kendimi şoför bilirdim...Emniyet şeridinde 190-200 ile bi kere ayna tokuşturdum...Kaçırıyodum zaten o zaman da...
Yorum
-
Hocam bende sefakoydeyim musait bir zamanda cay icmeye beklerim arkadaslarin beni sevmekerinden oluyor bir gezili bulusmamiza katilirsaniz sizde degerlendirmenizi yaparsiniz sizi hep temizlik etkinliklerinde goruyoruz
Yorum
-
Coulthard falan sıfır kalır. Ayrton Senna diyorum ben.[COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR
Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)
Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXHocam bende sefakoydeyim musait bir zamanda cay icmeye beklerim arkadaslarin beni sevmekerinden oluyor bir gezili bulusmamiza katilirsaniz sizde degerlendirmenizi yaparsiniz sizi hep temizlik etkinliklerinde goruyoruz
FGJ ydi galiba plaka....Onu bilelimde..
Bu hafta içi uğrarım olmadı.Madem sefaköydesin bi çayını içeriz....Pm den konuşuruz..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: skydrollOrjinal yazı sahibi: FacomXHocam bende sefakoydeyim musait bir zamanda cay icmeye beklerim arkadaslarin beni sevmekerinden oluyor bir gezili bulusmamiza katilirsaniz sizde degerlendirmenizi yaparsiniz sizi hep temizlik etkinliklerinde goruyoruz
FGJ ydi galiba plaka....Onu bilelimde..
Bu hafta içi uğrarım olmadı.Madem sefaköydesin bi çayını içeriz....Pm den konuşuruz..
"FGJ 93" plakası, aman dikkat edin, yolda çok tehlikelidir.... sağı solu hiç belli olmaz, bi bakmışsınız yanınızda, bi bakmışsınız, önünüzde....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXSanki Apg yolda hiç gitmiyor bir bakmışsın önünde bir bakmışsın yine önünde
kim abi sen yol vermesen geçiceğimiz yok, hani diyosunya geçince durmasını bilmiyosun diye, e geçene kadar zorlu bi mücadele veriyoruz zaten, bide geçtinmi nasıl durayım, başlıyorum arkamı kollamaya
Yorum
Yorum