Benim aracımda orta seviye opsiyon olan Bose sistem var. En üst sınıf isterseniz Bang & Olufsen takıyorlar. İnanın Bose bile inanılmaz bir sistem iken, Bang Olufsen i kelimeler anlatamaz
Kurzer Sound-Check des BANG & OLUFSEN-Sound-Systems mit aus- & einfahrenden Hochtönern in einem AUDI Q7 (Baujahr 2009).Musik mit freundlicher Genehmigung:Mus...
[COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR
Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)
Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)
bose ile infinity yi karsılastırsan ne dersin power?
Şimdi Infinity Harman & Kardon markasının bir kolu ve herkes tarafından bilinen çok kaliteli ses sistemleri üreten bir alt-marka. Bose ise Amerikan kalitesini sonuna kadar ürünlerine yansıtan çok popüler bir firma. A3ünüzün fiyatına 1000 Euro fark ödeyerek aracınıza Bose taktırabiliyorsunuz. Bang Olufsen alanı görmedim hiç şahsen daha. İnfinitynin değeri ise 1500 TL. Çok yakın birbirlerine. Ama şüphesiz söylüyorum kızmak darılmak yok. Bose Infinityi ezer kardeşim.
[COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR
Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)
Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)
BENCE COK GÜZEL OLMUŞ HELE O EKRAN,KOLONLAR KOLTUKLAR MÜKEMMEL AUDİ YAPTI YAPACAĞINI YİNE
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Bu araç muhtemelen s3 versiyon felandır arka ön hava kanallı spor disk balata kaputun altında acık spor hava filtresi felan yok artık dedirttirecek cinsten farları stopları tasarım harikası müzik sistemi mümekmmel araç iç tasarımı bi harika yani bu videoda tanıtılan araca 10 üzerinden 9 veriyorum ben...
kapı açma koları insignia yan hatları...
araba güzel ama insigniadan yüksek fiyata satılır kesinlikle, 1.6 tdi olur büyük ihtimal ama boş olursa ancak 60-70 bin tl olur, araba gerçekten güzel, bmw 3 kadar filan olacaksa alınır yani
Yorum