ama lastik ebatı büyük olduğu için o bi tur dönene kadar bizim lastikler kaç tur dönüyo öyle yabana atılacak kadar da yavaş değil otobüsler.. özellikle yeni Travego lar yokuşlarda falan çok güçlüler
Futbol takımı otobüsü degil ESKİŞEHİRSPOR otobüsü yazsaydın keşke kardeşim reklamımız olurdu gerci ihtiyaçda yok
takım adını yazmayı ilk başta düşündüm abi ama otobüsü kurallara aykırı davranıyor, sürat yapıyor gibi algılanmasın istedim ondan yazmadım, ama dediğin gibi, reklama ihtiyacı yok takımın, Eskişehir şehir olarakta takım olarakta birbirine bir bütün zaten kimseye reklama ihtiyaçları yok inşallah ileriki senelerde Eskişehirspor u da sıralamada yıkarılarda görecez
bu otobüsü kullanan şöför tam bir cılgın batuhanın Lamborghini bir kullanıyor ESK tesislerinin yanındaki Alpet petrole geldi arabanın tam hakkını veriyor adam normal degil ESK maçlarına giden bilir kimse bu adamı yakalayamıyor
2012 Opel Astra H CDTI 90 hp 2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Ferrari F430 vardı onda gri. 34 BAT 26. Onu başkan halil ağa sattırdı. Çok ilgi çekiyor diye. Porsche GT3 aldı sonra. Satmış şimdi onu Gallardo LP560-4 almış. Geçen caddede beklerken camı açıktı bağırdım. Arabanı bağırtacağına gol at serseri diye. Basıp gidiyor hemen... Şımarık, sonradan görme. Çocuk daha gerçi ama kredisini hızla tüketti. Adam olmaz.
[COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR
Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)
Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)
Yorum