Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Hangisini seçerdiniz?
Collapse
X
-
Ynt: Hangisini seçerdiniz?
Audi daha iyidir demiyorum daha kötüdür de demiyorum ama ikisinin anahtarını önüme koysalar A4 ünkini alırdımSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
-
kullananlar üstüne alınmasın ama premiumların D segmenti o kadar başarılı değil benceD ile E segmenti arasında çok fark var. arabanın çoğu yerini plastikle dolduruyorlar. Superb'i bu 3 premiuma tercih ederim mesela. bence Superb bu ismi daha çok hakediyor
InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yakupsanbu konu hakınnda pek bılgım yok ama plastıkle doldurulmus araba mı 100 bın lıra edıyor onu anlamadm
mesela BMW 3'de çok fazla plastik aksam var,
MB-C çok dar
Audi A4 şimdilik bir olumsuz düşüncem yok ama pahalı bence ihihi yani o paraya çıkınca aynı donanım-aynı performans ve aynı kaliteye daha ucuzu arabalar var, başta Passat yada Superb gibi.
bence otomobiller D segmenti ve altı - E segmenti ve üstü olarak ayrılıyor. 2 tarafı birbirinden bağımsız farklı dünyalar olarak görüyorum.
aslında benimkisi birazda bu 3 otomobili premiuma yakıştıramamak değilde, premium kelimesini D segmentine yakıştıramıyorum.D'den premium olmaz bence.
D segmentine kadar olan otomobillere büyük çoğunluk sahip olabilir ama E segmentine herkes sahip olamaz, olanda kolay bakamaz diye düşünüyorum.InsigniaTEAM
Yorum
Yorum