E5'in çoğu yerinin acilen toparlanması gerektiğini düşünüyorum. Dünkü yağmurda E5 resmen göl olmuştu. Su tahliyesi namına hiç bir şey yapılmamış. Can güvenliğimizi tehlikeye atıyor.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yağmurda E5'in geldiği hal.
Collapse
X
-
Yağmurda E5'in geldiği hal.
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli SottozeroEtiketler: Hiçbiri
-
Ynt: Yağmurda E5'in geldiği hal.
Aracın alt temizliğini iyice yapmışsınız
Şaka bir yana bu tür su birikintileri eksik ekipman yada tecrübesizler için ciddi kazalara davet açar aman dikkat
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXAracın alt temizliğini iyice yapmışsınız
Şaka bir yana bu tür su birikintileri eksik ekipman yada tecrübesizler için ciddi kazalara davet açar aman dikkat
[img width=600]http://i.hizliresim.com/m5zD02.png[/img]
Yorum
-
Böyle yağmurlu günlerde, su birikintileri oluşuyorsa cruise control kullanmak çok tehlikelidir, dikkatli olun (başıma geldiği için biliyorum). Amerika ve Kanada'da satılan toyotalarda silecekler çalışıyorsa cruise control devreden çıkıyor diye okumuştum.ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
-
E5'in bakımını yaparken " Formula 1 asfaltı kullandık, formula standartlarında bir E5 yaptık!" diye nutuk atmışlardı. Çok merak ediyorum Formula 1'in hangi pistinde bu "göllerden" mevcut? Şu haliyle bırak Formula 1'i Formula Last standartlarına bile uymaz heralde.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FlesiusE5'in bakımını yaparken " Formula 1 asfaltı kullandık, formula standartlarında bir E5 yaptık!" diye nutuk atmışlardı. Çok merak ediyorum Formula 1'in hangi pistinde bu "göllerden" mevcut? Şu haliyle bırak Formula 1'i Formula Last standartlarına bile uymaz heralde.[img width=600]http://i.hizliresim.com/m5zD02.png[/img]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FlesiusE5'in bakımını yaparken " Formula 1 asfaltı kullandık, formula standartlarında bir E5 yaptık!" diye nutuk atmışlardı. Çok merak ediyorum Formula 1'in hangi pistinde bu "göllerden" mevcut? Şu haliyle bırak Formula 1'i Formula Last standartlarına bile uymaz heralde.
ben 25 yıldır merterdeki ve şirinevlerdeki su birikintisinin olduğunu bilirim sonuç olarak mevcut asfaltın üzerine asfalt yapıldığında böyle oluyor asfaltı komple söküp standartlara uygun yol yapmaya çalışırsanda istanbul bu yol yapımı kaldırmaz sonuç olarak dikkatli araç sürmemiz gerekecek
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: FlesiusE5'in bakımını yaparken " Formula 1 asfaltı kullandık, formula standartlarında bir E5 yaptık!" diye nutuk atmışlardı. Çok merak ediyorum Formula 1'in hangi pistinde bu "göllerden" mevcut? Şu haliyle bırak Formula 1'i Formula Last standartlarına bile uymaz heralde.
ben 25 yıldır merterdeki ve şirinevlerdeki su birikintisinin olduğunu bilirim sonuç olarak mevcut asfaltın üzerine asfalt yapıldığında böyle oluyor asfaltı komple söküp standartlara uygun yol yapmaya çalışırsanda istanbul bu yol yapımı kaldırmaz sonuç olarak dikkatli araç sürmemiz gerekecek[img width=600]http://i.hizliresim.com/m5zD02.png[/img]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: FlesiusE5'in bakımını yaparken " Formula 1 asfaltı kullandık, formula standartlarında bir E5 yaptık!" diye nutuk atmışlardı. Çok merak ediyorum Formula 1'in hangi pistinde bu "göllerden" mevcut? Şu haliyle bırak Formula 1'i Formula Last standartlarına bile uymaz heralde.
ben 25 yıldır merterdeki ve şirinevlerdeki su birikintisinin olduğunu bilirim sonuç olarak mevcut asfaltın üzerine asfalt yapıldığında böyle oluyor asfaltı komple söküp standartlara uygun yol yapmaya çalışırsanda istanbul bu yol yapımı kaldırmaz sonuç olarak dikkatli araç sürmemiz gerekecek2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
ben 25 yıldır merterdeki ve şirinevlerdeki su birikintisinin olduğunu bilirim sonuç olarak mevcut asfaltın üzerine asfalt yapıldığında böyle oluyor asfaltı komple söküp standartlara uygun yol yapmaya çalışırsanda istanbul bu yol yapımı kaldırmaz sonuç olarak dikkatli araç sürmemiz gerekecek
Bundan birkaç yıl önce Bağdat Caddesi yenilenirken görürdüm. Adamlar resmen bir daha yapmamak için projeyi tasarlamış. Önce toprağın içine adam boyunda kanalizasyon boruları yerleştirdiler. Üstüne döktükleri toprağı silindirle sıkıştırdılar. Onun üstüne çaprazlanmış inşaat demirleri döşeyip beton döktüler. En son üstüne bilmem kaç cm asfalt döktüler. O zaman bunları görünce düşünmüştüm madem yapmayı biliyorsunuz da neden yapmıyorsunuz diye. Tabi insanın aklına başka şeyler geliyor da onların yeri bura değil
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
bu su birikintilerinde hep korkmuşumdur
yağmurlu bir ocak ayında normal hızla gidiyordum araç sollamam gerekdi yolda boşdu neyse tam sollamaya kaktım yarım boy geçtim, geçtiğim araç su birikintisine girdi oradan sağlam su yedim önümü tam göremedim sileceklrde yetişmedi bide o yetmezmiş gibi bende su birikintisine girdim az kalsın refüje çıkıyordum allah korudu
her zman nerede olursak olalım dikkatli olmakda fayda var
Yorum
-
Aynen...2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
Yorum