Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Biber gazı kullanımı:)
Collapse
X
-
Ynt: Biber gazı kullanımı
izlerken kötü oldum emin ederim bu nedir böyle yaa buza bari sprey sıkmasaymış keşke
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Mantik gayet şeytani fakat kiz nasil onu sıkarken kendisi etkilwnmiyor hemde kapali alanda anlamadim"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Oguz_75Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Mantik gayet şeytani fakat kiz nasil onu sıkarken kendisi etkilwnmiyor hemde kapali alanda anlamadimF30 Sport+
Yorum
-
Ben bir kere lisedeyken sikmistim,hoca komple sinifi bosaltmis,beni disipline sevk etmis 3 gun uzaklastirma almistimBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Çok faydalı bir ürün. Geçen kıza kalk diyorum kalkmıyor, kalk diyorum kalkmıyor. Su dökme falan kar etmiyor artık. Baktım biber gazı. Önce sıkıcam diye uyardım ses etmedi. Sonra sıkıp kapıyı kapadım. O pikeyi üstüne çekince kurtulacağını sandı. . Bir dakika sürmedi yataktan fırlayıp geldi. haha haha haha2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer
Yorum
Yorum