Youtube'da neler paylaşmışım diye bakınırken bu videoyu bu forumda paylaşmadığımı hatırladım. Örnek olması açısından ucuz atlatılmış bu olayın görüntülerini paylaşmak istedim. İnsan her zaman böyle şanslı olmaz. Lütfen gözümüzü yoldan ayırmayalım, canımıza malımıza zeval gelmesin. Kazasız sürüşler olsun herkese.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Gözünüzü yoldan ayırmayın :) Az daha bariyere giriyordum.
Collapse
X
-
Gözünüzü yoldan ayırmayın :) Az daha bariyere giriyordum.
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli SottozeroEtiketler: Hiçbiri
-
Yorum
-
Ynt: Gözünüzü yoldan ayırmayınAz daha bariyere giriyordum.
Orjinal yazı sahibi: cankaan_xUcuz atlatmıssınız. Saniselik hatalar büyük olaylara yol acabiliyor, gecmiş olsun.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orası Mecidiyeköy sanırım, benzer bir sıkıntı Bahçelievler'den Zeytinburnu yönüne giderken bir metrobüs durağında daha var. önümde giden araç bariyeri sıyırdı, yol dibindeki tozu kaldırdı, bende dalgındım öndekine biraz yakındım, tozu farkedince sağa çekildim.InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriOrası Mecidiyeköy sanırım, benzer bir sıkıntı Bahçelievler'den Zeytinburnu yönüne giderken bir metrobüs durağında daha var. önümde giden araç bariyeri sıyırdı, yol dibindeki tozu kaldırdı, bende dalgındım öndekine biraz yakındım, tozu farkedince sağa çekildim.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Benimde en çok yaptığım hatalardan birisi. Tamamen dikkatsizlik. Geçmiş olsun.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aton1981Benimde en çok yaptığım hatalardan birisi. Tamamen dikkatsizlik. Geçmiş olsun.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Herkese çok teşekkürler. Gözümü yola geri çevirmemle direksiyonu kırmam bir olduRefleksle kurtuldum çok şükür. Aşırı hızlı değildim ama gene de en iyi ihtimalle döner döner vururdum sağa sola. Bu arada aracın ESP'si son derece başarılıymış, resmen yola çiviledi bu ahmakça hatamdan beri ustalıkla kurtardı. Opel'i tebrik ettim, ya da ESP üreticisi kimse onu
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Mecidiyeköy köprüsünde bir iki noktada bu na benzer olay yaşayacağınız yerler var özellikler Çağlayan istikametine giderken köprü sonundan mecidiye köy bağlantı yolu sebebi ile yol otomatik olarak daralıyor ve genişliyor dikkatli değilseniz ve yorgunsanız oradaki kıvrım sizi hata yapmaya sevk edebilir dikkatli olunç
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insignia54geçmiş olsun gerçekten zamanlama harika2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
Yorum