Duyuru

Collapse
No announcement yet.

MAKAS ATARKEN FECİ KAZA

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: MAKAS ATARKEN FECİ KAZA

Bence ne kadar iyi arabamız olursa ne kadar iyi bir sürücü olunursa olunsun. Bi avuç kadar yerle temastayız. Fizik kurallarını alt üstte edemediğimize göre.. Sevdiklerimizi düşünelim en azından..
    İyi bi sürücünün herzaman " TRAFİKTE HATALARI KAPAYANDIR " sloganını benimsiyorum.. Allah kaza ve belalardan muhafaza eylesin..
    2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

Ynt: MAKAS ATARKEN FECİ KAZA

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
      tamamen tecrubesizlikten olmus olan bir kaza... onunude yolunuzu gormenize engel bir arac var, takip mesafeniz zaten olmasi gerekenin altinda ve kafayi cikartir cikartmaz kaza oluyor... eger takip mesafesi korunsaydi hem onunu hem yolunu gorup kurtarma payi olurdu ayrica zaten emniyet seridine girmek basli basina bir hata
      Gökhan yorumlarındaki gibi süren arkadaşları tanıyorum senin tanıdığın varmı
      Bende taniyorum abi
      Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
      Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
      tamamen tecrubesizlikten olmus olan bir kaza... onunude yolunuzu gormenize engel bir arac var, takip mesafeniz zaten olmasi gerekenin altinda ve kafayi cikartir cikartmaz kaza oluyor... eger takip mesafesi korunsaydi hem onunu hem yolunu gorup kurtarma payi olurdu ayrica zaten emniyet seridine girmek basli basina bir hata
      Gökhancım tecrübesi çok fazla olan arkadaşlarda var ama direklere çıkma çabası içinde oluyorlar
      Trafikte tecrübe tabiki önemli (karşındaki sürücüler senin kadar tecrübeli olmadığından ) ama ilk etepta tedbirdir, unutmayalım police
      Cemil abicim paylaşım için teşekkürler, saygılar..
      Herkese kazasız belasız sürüşler...

Kamil abi ordayken 5 sene daha tecrubesizdim ayrica yolun hic mi sucu yoktu?
      F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
      X