Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bizim rolllar kadar olmasa da (Koenigsegg vs 918)
Collapse
X
-
Ynt: Bizim rolllar kadar olmasa da (Koenigsegg vs 918)
Bugün mustang GT ve chevrolet camaro, Nissan GTR video ları izlerken seni andım abi.. Şimdi bu paylaşımı görünce bari bi video da ben atayım.. Ahh bir ford mustang' im olsaydı.. offf off.. rüyamızda bile sahibi olamıyacaz bu araçların.. Yani bazen kızıyorum.. Bizimde bir garajımız olaydı.. Korkmadan 3-4-5 litre araçlar alabilseydik.. bu kaaaddaaaarr vergi olmasaydı.. herkesin evinde küçük bir garajı olsaydı orada ugraşsaydık ufaktan ufaktan araçlarımızla fena mı olurdu yaniii... Mahkum etmişler bizi 1.4 1.6 araçlara bastığımızı sanıyoruz.. 2.0 litre bir araç alsak kendimizi tavana vuracaz nerdeyse.. neyse ben çok konuştum galiba ... iyi seyirler olsun..
http://www.youtube.com/watch?v=rTJPDurLEKw#ws
Yorum
-
İşin garip kısmı, Amerika'da insignia mustang'ten daha pahalı. Onlar da bizim insigniaları görünce iç geçiriyordur.oleyy haha
34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
-
127 bin lira aracın fiyatı
185 bin lira ötv
56 milyar kdv
bi suv bile almak için 368 bin lira ödemek zorunda kalan bi ülkeyiz biz.240 bin lira vergimi olur.trend modellerden fiyat baslıgı bi firmanın.siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
uçan teneke fiorino
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXInsallah istediklerini Allahim sana nasib eylesin
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ratipİşin garip kısmı, Amerika'da insignia mustang'ten daha pahalı. Onlar da bizim insigniaları görünce iç geçiriyordur.oleyy haha
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insgna44Orjinal yazı sahibi: ratipİşin garip kısmı, Amerika'da insignia mustang'ten daha pahalı. Onlar da bizim insigniaları görünce iç geçiriyordur.oleyy haha
34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ratipOrjinal yazı sahibi: insgna44Orjinal yazı sahibi: ratipİşin garip kısmı, Amerika'da insignia mustang'ten daha pahalı. Onlar da bizim insigniaları görünce iç geçiriyordur.oleyy haha
Yorum
-
Bir arkadaşım dönembaşında yurt dışı öğretmenlik görevi için Berlin e gitti.burada b6 passat ı vardı giderken 48 e sattı.Çocuk şimdi s350 l aldı 2007 model.paşa paşa biniyor.Burada 140 150 istiyorlar.Gerçekten YAZIK. Millet 60 70 milyar para veriyor dışarıda 18 yaş hediyesi diye alınan arabalara biniyor.Bu ülke insanının da kaliteli arabaya binme hakkı olmalı...
Yorum
-
Almanya otomotiv ülkesi
Araba var
Yol var
Çoğu yerde basabiliyorsun
Ama Amerika da maalesef
Bacanak 70 bin TL ye aldığı Porş ile bir sefer 256 kmh çıkmış o da bir iki saniye sonra dip fren
Bu da züğürt tesellisi
Yorum
Yorum