Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bir de İnsignia çok yakıyo derler :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Bir de İnsignia çok yakıyo derler

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
    Orjinal yazı sahibi: canbaz
    '' ikinci elinin nispeten yavaş olması '' ve değerine satılmaması (bence) markanın satış politikasından kaynaklanmaktadır.Az olan ürüne talep çok olur.Satış bedeli istikrarlı olan tercih edilir.Alırken zarar etmeyeceğini bilen bir marka (Doğuş satış politikası) tercih edilir.
    Değerli Tolga Bey kardeşim; insignianın değerine satılamaması savı daha önce de çok tartışıldı.Belki siz de iştirak etmişsinizdir.
    Bu tartışma iki temel sonuç (görüş) yaratmıştır:
    1-Bütün markaların D segmenti araçları (vw/audi/bmw/mercedes/ford/opel/) iki-üç yaşlı ikinci elde yaklaşık
    olarak aynı (%33) oranda değer yitirmektedirler. Buna göre zararın büyüğünü 0 km otomobil alanlar çekmekteler.
    2-İkinci eldeki nispeten yavaşlık ise genel olarak 'şehir efsanesi' dediğimiz asılsız , peşin hükümlü yaklaşımların sonucudur.
    Suzuki,Subaru,Mazda, Alfa Romeo, Jaguar vb pek çok kaliteli marka şehir efsaneleri yüzünden Türkiye pazarında hak ettikleri
    ilgiyi maalesef hiçbir zaman görememişlerdir. Bunun yanı sıra , yine şehir efsaneleri yüzünden VW (özellikle passat) ülkemizde
    hiç de hak etmediğini düşündüğüm bir ilgiye mazhar olmuş, olmaya da devam etmektedir.

Bu tartışmanın sonunda ben, markası ne olursa olsun 0 km araba almama konusunda kesin karar verdim ihihi
    katılıyorum ve aynı yolda ilerliyorum . . .
    https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
      Ben bizim millette anlam veremiyorum zaten hem arabam basınca gitsin hemde çok yakıyor 180 beygir benzinli bir arabadan ne yakması nı bekliyor millet anlayamıyorum... Yani hem ucuz olsun hem beygiri çok olsun gören Allah için söylesin dönsün bi daha baksın ... E bu kadar havayada bırakın araç biraz da yaksın...

Bizim araçların ağırlığında ve gücünde bizim araçlardan az yakan bir benzinli araç ta bilemiyorum varmıdır acaba..
      hem cam kenarı,hem en ön,hemde klimalı olsun ))
      haha
      Orjinal yazı sahibi: dargure3
      Orjinal yazı sahibi: insgna44
      Ben bizim millette anlam veremiyorum zaten hem arabam basınca gitsin hemde çok yakıyor 180 beygir benzinli bir arabadan ne yakması nı bekliyor millet anlayamıyorum... Yani hem ucuz olsun hem beygiri çok olsun gören Allah için söylesin dönsün bi daha baksın ... E bu kadar havayada bırakın araç biraz da yaksın...

Bizim araçların ağırlığında ve gücünde bizim araçlardan az yakan bir benzinli araç ta bilemiyorum varmıdır acaba..
      hem cam kenarı,hem en ön,hemde klimalı olsun ))
      Bu arada bir de bilet indirimli olsun.

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Arkadaşlar aracı alalı 1 ay oldu. 2.500 km yaptım. 1.4 MT Edition Elegance. İlk aldığım 1-2 gün yakıt endişem oldu. Malum Astra Sedan 1.3 Dizel den sonra . Ancak aracı kullandıkça rahatladım. Bu kalite ve konfora değer. Araç 140 km sabit hızda 7,1 yakıyor bu mu çok?

Yorum

welcome

Kendinizi Tanışma bölümünde tanıtırmısınız

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
          X