Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bir de İnsignia çok yakıyo derler :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bir de İnsignia çok yakıyo derler :)

http://www.youtube.com/watch?v=fGr74GoBlbw#ws

Ynt: Bir de İnsignia çok yakıyo derler

Gösterge çok iyi ya...

Yorum

Kim demis cok yakiyor diye

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

kilometrede 30 kuruşun lafı bile olmaz.

Yorum

Sanırım sürekli dipgaz kullanılan bir arac 18,5 ort. normal : ) Tabi anlık tüketim 60 larda.
          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Ben bizim millette anlam veremiyorum zaten hem arabam basınca gitsin hemde çok yakıyor 180 beygir benzinli bir arabadan ne yakması nı bekliyor millet anlayamıyorum... Yani hem ucuz olsun hem beygiri çok olsun gören Allah için söylesin dönsün bi daha baksın ... E bu kadar havayada bırakın araç biraz da yaksın...

Bizim araçların ağırlığında ve gücünde bizim araçlardan az yakan bir benzinli araç ta bilemiyorum varmıdır acaba..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
              Ben bizim millette anlam veremiyorum zaten hem arabam basınca gitsin hemde çok yakıyor 180 beygir benzinli bir arabadan ne yakması nı bekliyor millet anlayamıyorum... Yani hem ucuz olsun hem beygiri çok olsun gören Allah için söylesin dönsün bi daha baksın ... E bu kadar havayada bırakın araç biraz da yaksın...

Bizim araçların ağırlığında ve gücünde bizim araçlardan az yakan bir benzinli araç ta bilemiyorum varmıdır acaba..
              +157956

Yorum

hem cam kenarı,hem en ön,hemde klimalı olsun ))
                https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Normal benzinli bir sedan 1,6 araca göre 1 - 2 litre fazlasına hatta çoğu tercih edilen 1,6 bazı araçlarla neredeyse aynı yaktığı halde, bu konforu, bu performansı ve keyfi veren ve böylesi bir tip ile ve bırak D segmentini, C segmenti başka araç varmı diye sorduklarımda
                  '' page not found '' yada '' error 404 '' veya '' bluescreen ''
                  CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -

Yorum

Orjinal yazı sahibi: canbaz

hem cam kenarı,hem en ön,hemde klimalı olsun ))
                    Bu arada bir de bilet indirimli olsun.
                    İnsignia CDTİ 160ps COSMO Siyah Flexiride+Sunroof

Yorum

'İnsignia çok yakar' bir şehir efsanesidir ki çıkaranlar da VW forumları kullanıcısı marka fanatikleridir.
                      Piyasaya çıktığı ilk yıldan beri VW'ciler tarafından hazmedilemedi. 2009 yılından bu yana VW Passatın
                      üç yeni versiyonunu yaptı, sırf İnsignianın önünü kesebilmek için. En dişli rakip olarak görülüyor,sebep bu.
                      İnsignia ikinci elinin nispeten yavaş oluşunun sebeplerinden biri de bu şehir efsanesidir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
                        'İnsignia çok yakar' bir şehir efsanesidir ki çıkaranlar da VW forumları kullanıcısı marka fanatikleridir.
                        Piyasaya çıktığı ilk yıldan beri VW'ciler tarafından hazmedilemedi. 2009 yılından bu yana VW Passatın
                        üç yeni versiyonunu yaptı, sırf İnsignianın önünü kesebilmek için. En dişli rakip olarak görülüyor,sebep bu.
                        İnsignia ikinci elinin nispeten yavaş oluşunun sebeplerinden biri de bu şehir efsanesidir.
                        '' ikinci elinin nispeten yavaş olması '' ve değerine satılmaması (bence) markanın satış politikasından kaynaklanmaktadır.Az olan ürüne talep çok olur.Satış bedeli istikrarlı olan tercih edilir.Alırken zarar etmeyeceğini bilen bir marka (Doğuş satış politikası) tercih edilir.
                        https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

3 insignia sattım. Şaman abi hiçde yavaş değildi aslında. Favorilerimde yığınla C5 ilanı var. 47 bin TL den pert araca ve 60 bine kadar hatasız araca kadar. Daha satılan eden pek yok son 1 ayda. 3 insignia mı 2. haftası demeden kalıbına göre hızlı sayılabilecek zaman içinde satıldı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: canbaz
                            '' ikinci elinin nispeten yavaş olması '' ve değerine satılmaması (bence) markanın satış politikasından kaynaklanmaktadır.Az olan ürüne talep çok olur.Satış bedeli istikrarlı olan tercih edilir.Alırken zarar etmeyeceğini bilen bir marka (Doğuş satış politikası) tercih edilir.
                            Değerli Tolga Bey kardeşim; insignianın değerine satılamaması savı daha önce de çok tartışıldı.Belki siz de iştirak etmişsinizdir.
                            Bu tartışma iki temel sonuç (görüş) yaratmıştır:
                            1-Bütün markaların D segmenti araçları (vw/audi/bmw/mercedes/ford/opel/) iki-üç yaşlı ikinci elde yaklaşık
                            olarak aynı (%33) oranda değer yitirmektedirler. Buna göre zararın büyüğünü 0 km otomobil alanlar çekmekteler.
                            2-İkinci eldeki nispeten yavaşlık ise genel olarak 'şehir efsanesi' dediğimiz asılsız , peşin hükümlü yaklaşımların sonucudur.
                            Suzuki,Subaru,Mazda, Alfa Romeo, Jaguar vb pek çok kaliteli marka şehir efsaneleri yüzünden Türkiye pazarında hak ettikleri
                            ilgiyi maalesef hiçbir zaman görememişlerdir. Bunun yanı sıra , yine şehir efsaneleri yüzünden VW (özellikle passat) ülkemizde
                            hiç de hak etmediğini düşündüğüm bir ilgiye mazhar olmuş, olmaya da devam etmektedir.

Bu tartışmanın sonunda ben, markası ne olursa olsun 0 km araba almama konusunda kesin karar verdim ihihi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
                              3 insignia sattım. Şaman abi hiçde yavaş değildi aslında. Favorilerimde yığınla C5 ilanı var. 47 bin TL den pert araca ve 60 bine kadar hatasız araca kadar. Daha satılan eden pek yok son 1 ayda. 3 insignia mı 2. haftası demeden kalıbına göre hızlı sayılabilecek zaman içinde satıldı
                              Kendi kendine nazar vereceksiniz İstisnalar kaideyi bozmaz.
                              Keşke siz haklı olsanız,ama maalesef öyle değil;Değerinin iki- üç bin tl
                              altına verirseniz her şey satılır

Yorum

İşleniyor...
                              X