Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Nurburgringde E36 M3 Adam Sınırlarda Kullanıyor.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Nurburgringde E36 M3 Adam Sınırlarda Kullanıyor.

Araç çok iyi, sürücü de güzel ama sınırını biliyor. Güzel zamanlama clapclap

http://www.youtube.com/watch?v=ShptnwMmTCU#ws
    Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Ynt: Nurburgringde E36 M3 Adam Sınırlarda Kullanıyor.

45 saniyede Astra'da ben olsam geçerdim bunu
    Şaka maka elemanın 130 turluk tecrübesi varmış
    Sadece 3:45 de vites kaçırıyor gibi helal olsun
    Düz vitesleri özliyeceğiz yakında ben ona yanıyorum

Yorum

Adam iyi gidiyor ama gayrı ihtiyari emniyet kemerini zırt pırt kontrol ediyor her halde acı bir tecrübesi oldu

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Adam çok iyi kullanmış. Önüne çıkanlar olmasa daha da iyi olacakmış gibi.

Dipnot: İzlerken epey keyif aldım. Ama düşünmeden de edemedim. Bu pist Türkiye'de olsa virajlarda yan yan gezen şahinler, sağdan makas atmaya çalışan tiplerle dolu olurdu herhalde ihihi
        34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ratip
          Bu pist Türkiye'de olsa virajlarda yan yan gezen şahinler, sağdan makas atmaya çalışan tiplerle dolu olurdu herhalde ihihi
          Güzel tespit. ihihi

Yorum

Pistin hakkını veren bir kişi daha

http://www.youtube.com/watch?v=3KKSt6ppO9g#ws

Yorum

Video nun sonuna kadar ne zaman beyazı geçecek diye bekledim.. Beyaz daha deli gidiyor daha güçlü bir araç .. yinede adam pistin hakkını vermiş gerçekten..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oguzhancilenk
                Pistin hakkını veren bir kişi daha

http://www.youtube.com/watch?v=3KKSt6ppO9g#ws
                Kesinlikle öyle ama adam çok sinirleniyor hatta beyaz lotus önünden çekilmeyince baya yolun dışından geçti adam, canını hiçe sayarak kullanıyor ama, Mükemmel

Yorum

İlk videoda adam arabasını çok iyi tanıyor, ciddi bir şekilde çalışmış, tur boyunca hiç bir viraja yanlış vitesle girmedi. Bir kere vites kaçırdı, o da zaman kaybı yaratacak cinsten değil. Teknik olarak muhteşem.

İkinci videodaki adam tam bir kaçkın, araba kaç beygirse +100beygir de adamın kafadan ekleniyor. Kesinlikle deli cesareti değil, adam çok profesyonel ve aynı zamanda çılgın. Benim de var böyle bir arkadaşım. 1.6 civicle kısa uzun fark etmez, marka model fark etmeksizin (süperspor araçlar hariç) hepimize unutamayacağımız dersler verebiliyordu. 1.6 stock araba vtec açınca 200 beygir gibi yürüyordu (:

Yorum

Paylaştıgım video da adamın sürüşü çok hoşuma gitti. Hani fareye rakı içirince getirin bana o kediyi dermiş ya o misal adam Nissan GTR'ı deli gibi kovalıyor.
                    Terminatör gibi kollarla direksiyona deli gibi yapışmış. Lotus'a sinirlendiginde dedim herhalde direksiyon elinde kalacak Vites geçişlerinde DSG adamın yanında halt etmiş

Yorum

Görüntü kalitesi düşük ama oldukça zevkli bir video

https://www.youtube.com/watch?v=T9jj8YGQWGA

Yorum

Diger arabalar neden sahil yolunda gezer gibi 2. Vites 30 km hizla geziyorlar pistte anlamadim motoru bile geciyor herif ne ayak bu video anlamadim
                        F30 Sport+

Yorum

http://www.youtube.com/watch?v=XI2vY5OepZo#ws
                          Megane R.S. rekoru vardı bu pistte ama sonra tekrar kırıldı sanırım güzel bir video
                          2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                            Diger arabalar neden sahil yolunda gezer gibi 2. Vites 30 km hizla geziyorlar pistte anlamadim motoru bile geciyor herif ne ayak bu video anlamadim
                            1.si Porsche ortalama bir sürüşten daha hızlı,
                            2.si pistte gazlamayı herkes bilmez, kullandıkları arabalar da kendi arabaları olduğu için kaza riskine girmezler. pistte sürmeyi bilmeden gazlayanlar çevredeki ağaca, direğe çıkabilir, tarlaya dalabilir
                            InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                              Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                              1.si Porsche ortalama bir sürüşten daha hızlı,
                              2.si pistte gazlamayı herkes bilmez, kullandıkları arabalar da kendi arabaları olduğu için kaza riskine girmezler. pistte sürmeyi bilmeden gazlayanlar çevredeki ağaca, direğe çıkabilir, tarlaya dalabilir
                              oraya çıktıysan elinden geldiğince kazayıda göre alarak gazlayacaksın erkekliğin şanı budur.. Hatun gibi 60 70 le pistte gidip gezeceksen bir sürü boş otoban var...
                              F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                              X