Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Evsiz adama hediye edilen piyango bileti.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Evsiz adama hediye edilen piyango bileti.

Her ne kadar yaşadığımız hayatta kotulukler ile dert yansakta. Hayatta hala iyi insanların var oldugunu belirten bir video.

-Bilet sahte ve hiç bir şey kazanılmamış, fakat kasiyer ile anlaşılıp kazanılmış süsü verilmiş.

http://www.youtube.com/watch?v=JamKpNIF2w0#t=178

Evsiz adamın ise bu kadarı bana yeter deyip, paradan iade etmesi ise boğazları düğümletecek cinsten.

Ynt: Evsiz adama hediye edilen piyango bileti.

Hakikaten çok iyi. Şu çulsuz dediğimiz adamdan bile ne çok öğreneceğimiz var aslında.
    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

insan olabilmeyi başkalarını düşünebilmeyi başaran insanlara bu devirde o kadar çok ihtiyacımız var ki. bide ihtiyacından fazlasında gözünün olmaması gerçekten insanlık dersi veriyor. heryerde kampanya sürüm vs diyerek insanları soyma derdinde olan insan oğlu için. paylaşım içimi titretti teşekkürler

Yorum

Gözlerim hakikatten doldu.
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

iyi insan lar hala var bu dünyada ihihi
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Bu videoyu geçen hafta izlemiştim, sonrasında resmen bi müddet kendime gelemedim.
            Herkesin en yakınındakinin bile kuyusunu kazdığı günlerde böyle insanların var olduğunu bilmek güzel bir şey.
            2015 İnsignia 1.6 Turbo Sidi Cosmo Asteroid Gri.

Yorum

İnsanlığımızı unutmaya başladık.Dünyada silahlanmaya harcanan paranın 4te1i tüm dünyadaki açlık sorunlarının çözülmesine yetecek rakam.Dünya herkese yeter sorunumuz adaletli paylaşımda.
              2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti

Yorum

tahmin ettiğimizden çok daha iyi insanlar bol bol var bu dünyada merak etmeyin , her zamanda olmaya devam edecektir Allahın izniyle..
                www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Orjinal yazı sahibi: _emre26_
                  Bu videoyu geçen hafta izlemiştim, sonrasında resmen bi müddet kendime gelemedim.
                  Herkesin en yakınındakinin bile kuyusunu kazdığı günlerde böyle insanların var olduğunu bilmek güzel bir şey.
                  aynen öyle... gerçekten insanlık nadiren insanın karşısına çıkıyor artık. kendimce elimden geleni yaptığımı zannediyorum ama bazen geri çekilip bakınca maalesef sistemin gerektirdiğini yapmaktan başka birşey yapmadığımı farkediyorum. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah

Yorum

İşleniyor...
                  X