Duyuru
Collapse
No announcement yet.
bana böyle testlerle gel
Collapse
X
-
Ynt: bana böyle testlerle gel
Orjinal yazı sahibi: always33Fatih bey,o aracı siz kullanıp yanına da bu arkadaşı koysak nasıl tepkiler verir acaba
Valla herkezin bir yoğurt yiyişi var derler arkadaş bence baya başarılı işin kötü tarafı benim arkadan itişli araçlarla hiç tecrübem yok desem yeridir ama yinede gazlarızbir iki virajdan çarpmadan çıkarsak gerisi gerisi gelir
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
http://www.youtube.com/watch?v=97aGR6B-rq0#ws
Abi ben bunun üzerine tanıtım tanımam valla.Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective
Yorum
-
dizelci olarak çok merak ettiğim bir araçtı320d 184 bg deneme fırsatım oldu.Bmw den beklentilerim farklıydı sanırım umduğumu bulamamıştım(fiyat konusunda aklımdaki aksesuarlarla beklentilerimin üstünde çıktı).Motor gürültüsü hissedilir düzeydeydi.kullanımı sertti.şansızmanı ise motorla inanılmaz uyumluydu.bence 2000 cc dizel morlar içindeki en başarılı şanzıman( opelin otomotik 2000 cc şanzımanı motorla maalesef çok uyumlu değil bence) .Ara hızlanmalar çok başarılıydı.Tatsızlık veren fiyatı ile yüzleşince de usul usul BMWden uzaklaştım
.Opel araçları aksesuar ve motor seçeneklerine göre en uygun fiyatlı Avrupalı bir araç olduğuna kanaat getirdim.
testi yapılan araç 200 bg m performance gerçekten keyifli bir kullanım sunduğu anlaşılmakta.Benim içime iyi gelebilecek bir performansDizel iyidir
https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
Yorum
-
facebookda kendi halinde otomobil haberleri ve fotoğrafları paylaşırken takip ederdim ama ne zaman ki böyle videolu testlere geçti, herşeyin suyunu çıkardı.
bütün amacı gazlamak olduğu için bu kadar keyif alması normaldir
son derece basit ve sıradan arabalarla bile dağ yolunda dipgaz, redline'da ve virajları keserek dönmesi benim gözümde kötü bir testten öteye geçmiyor.InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yusuf_25arkadaş anlatırken kendinden geçmiş arabadan baya hoşlanmış anlatımıda süper !!!!!
ama ne olursa olsun anlatım olayına katılmıyorum.. Muharrem in eline su dökemez.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Çok abartmış bence, sanki reklam kokuyor
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagrifacebookda kendi halinde otomobil haberleri ve fotoğrafları paylaşırken takip ederdim ama ne zaman ki böyle videolu testlere geçti, herşeyin suyunu çıkardı.
bütün amacı gazlamak olduğu için bu kadar keyif alması normaldir
son derece basit ve sıradan arabalarla bile dağ yolunda dipgaz, redline'da ve virajları keserek dönmesi benim gözümde kötü bir testten öteye geçmiyor.
Katılıyorum. Altındaki her aracı sanki performans aracıymış gibi sürekli zorluyor. 1.2 B segmenti araç ile kayarak virajlara giriyor el freni çekmemi dersin. tüm araçları zorluyor. Neyi test ediyorsun hafız diye sorarlar adama
Yorum
Yorum