Duyuru

Collapse
No announcement yet.

BU KADARDA OLMAZ Kİ...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: BU KADARDA OLMAZ Kİ...

Hayatımda hiç unutamadığım bi sahnedir... Yıl 2003veya 2004 ana haber bülteni 20li yaşlarda istanbul koç üniversitesinde okuyan bir genç çocuk okulun partisinden eve dönerken arabayla takla atıyor ve hayatını kaybediyor. Araba ters dönmüş bir şekilde duruyor ve müzik sesi sonuna kadar açık şarkı devam ediyor. Çalan şarkı Gülben Ergen.. Herkes kendi Kaderini Yaşar yarim dünyadan sonra bir hayat daha olsa bu mevzu ikimizi de aşar yarim.......
    [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

herkez sağ seritten tın tın gidiyor dimi hicbirimiz yapmıyoruz böyle seyler

Yorum

bi pertim var benim 320 ile (okadar da severdim o arabayı ya saçmalık işte çocuk işleri)
        [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

hiç yol istemeden ansızın sağımdan geçen sürücülere sövüyorum ihihi çok yanlış bir hareket.Makas da öyle.
          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

kula bela gelmez hak yazmadikca ...hak bela yazmaz kul azmadikca ....
            bazen herseyden vazgecesim geliyor ...ama birden zaten hicbiseyimm olmadigini anliyorum ve huzurrrrrrr

Yorum

amele hadi makasa bir hatadır girersinde orada ne varda koca boş şeritte silme geçersin bide clio ile

birde böyleleri var makası akan trafik hızından 2 kat hızlı atıyor
              http://www.youtube.com/watch?v=-UOolmoSob0#

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onat89
                amele hadi makasa bir hatadır girersinde orada ne varda koca boş şeritte silme geçersin bide clio ile

ahh birisi hafif bir tamponuna dokunsa ne olurdu sanki... normal yolunda gıden ınsanlara yazık..durdurup ellerini kıracaksın uzun bır zaman araba kullanmasın.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: metecy
                  Orjinal yazı sahibi: Onat89

ahh birisi hafif bir tamponuna dokunsa ne olurdu sanki... normal yolunda gıden ınsanlara yazık..durdurup ellerini kıracaksın uzun bır zaman araba kullanmasın.
                  sen iyi niyetliymiş mete kardeşim. benim aklımdan daha farklı seyler yapmak geçiyo. herifin konuşmalarına uygun olarak))

herkes dengeli olacak diye birşey yok. var böyle tipler. yaşadıklarını düşünüyorlar..
                  2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

kendilerine bisi demiyimde insanlarn arabalrinda cocluk cocuklari var yoksa bunalrin bit kadar degeri yok benim gozumde ....
                    bazen herseyden vazgecesim geliyor ...ama birden zaten hicbiseyimm olmadigini anliyorum ve huzurrrrrrr

Yorum

İşleniyor...
                    X